09 september 2014

Celien op Europese spelen in Antwerpen!

Celien Vanparijs gaat binnenkort deelnemen aan de Europese Spelen 2014 (Special Olympics) in Antwerpen. Hierbij een eerste nieuwsbericht van mama Anne en papa Ad.


Dag clubleden en velen van jullie vrienden van Celien,

Celien vertrekt zaterdagochtend vroeg naar Mol waar het Olympisch dorp gevestigd is. Zaterdagnamiddag om 15u00 is er de openingsceremonie in de Heizel in Brussel maar daarvoor waren tickets nodig van 35€ per persoon. Joris vond deze middag twee vrijkaarten in zijn bus en heeft die ons bezorgd, waarvoor dank.

Zondag speelt Celien de voorrondes in de voormiddag, ook wij gaan daar niet naartoe. Maandag en dinsdag spelen ze de ganse dag enkel, maar de uren dat Celien speelt zijn niet gekend, ze zal ons sms-en als ze dat zal kunnen. In ieder geval kunnen wij niet gaan daar wij moet werken.

Woensdagmiddag vertrek ik in ieder geval vanaf mijn werk, Elias afhalen aan zijn school in Gent en zo naar Antwerpen in de hoop dat we haar nog zien spelen voor 16u30 want dan zijn er de medaille uitreiking van de enkels dames / mannen.

Joris zou die namiddag voorstellen aan clubleden om naar Antwerpen af te zakken.

Donderdag speelt Celien dubbel en ook dan is er al om 16u30 medaille uitreiking voor die discipline. Wanneer ik iets met mijn werk kan regelen zou ik ook op donderdag gaan supporteren. Vrijdag zijn er de mixen en dan blijft zij in Mol.

Zaterdagnamiddag is er de sluitingsceremonie en zondagvoormiddag mogen we haar opnieuw gaan afhalen

Er is een blog en facebookpagina opgesteld waar véél info zal op te vinden zijn, foto’s, resultaten...

http://antwerp2014.special-olympics.be

http://www.facebook.com/SpecialOlympics.be

Supergroetjes voor de supersupporters van Celien!

Anne en Ad

Geen opmerkingen: