23 februari 2014

Shelly en Amy op medaillekoers op BK...

Shelly met perfect parcours naar tweede dag!
Op de Belgische kampioenschappen voor de jeugd hebben Shelly en Amy er een goeie eerste dag opzitten. Amy verloor weliswaar (in de eerste ronde) haar enkel maar had de loting tegen. Ze moest meteen tegen het eerste reekshoofd - en titelfavoriet - Clara Lassaux. Shelly kon haar status van vierde reekshoofd wel bevestigen en bereikte de halve finales! Ook de drie andere reekshoofden konden doorstoten zodat de halve finales op zondag een boeiende eindstrijd lijken te worden.
Ook in het gemengd dubbel (met Stijn Bondroit) won Shelly haar wedstrijden zodat ze door mag naar de kwartfinales op zondag.
Tot slot was er nog het dames dubbel waar Shelly en Amy als eerste reekshoofd genoteerd staan. Ze hielden samen het hoofd koel en plaatsen zich vrij vlot voor de halve finales op zondag!

De tweede dag van het BK wordt dus voor - de nog steeds wat zieke - Shelly een behoorlijk drukke dag. Als Shelly (met Amy) zondag dus één van haar wedstrijden kan winnen, keren ze naar Ronse terug met (minstens) een zilveren plak! Duimen maar!

Alle info : http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=54C0BDE3-512C-4C5B-89C7-D1D65844E850

Geen opmerkingen: