04 november 2013

2 x goud, zilver en brons op PK !!!

De (weinige) deelnemers van Wit-Wit aan het Provinciaal Kampioenschap hebben er een mooi tornooi opzitten en keerden met maar liefst 4 medailles terug naar Ronse!


Flore en Arno : Prov. kampioen Gemengd A
Het meest in het oog sprong de titel van Arno en Flore (na al die jaren nog eens samen aan de slag) in de hoogste reeks van het gemengd dubbel. Na vier keer winst mochten ze zich tot Provinciaal Kampioen kronen! Arno speelde ook nog enkel en dubbel, maar strandde daarbij telkens in de poule.

Quentin : Prov. kampioen Heren C1
Een tweede titel was er voor Quentin Bouchez die een perfect parcours aflegde in de reeks van Heren Enkel C1. Ook hij mag een meer dan verdiende titel op zijn palmares bijschrijven. Proficiat!

Zilver en brons in Heren B1
Zilver en brons was er tenslotte voor Mathieu en Seppe in het Heren Enkel B1. In een heuse Wit-Wit halve finale (wat een luxe) haalde Mathieu het na een spannende wedstrijd van Seppe. In de finale was zijn tegenstander echter net te sterk in drie sets. Toch wel een heel knappe zilveren plak van Mathieu!

Ook de andere deelnemers van Wit-Wit (o.a. Nicolas, Nathan, Sophie) speelden een verdienstelijk tornooi (of hadden een zware loting), maar konden niet doordringen tot de strijd om de medailles.

Alle uitslagen kan je hier bekijken.

Geen opmerkingen: