30 mei 2013

BEDANKT JORIS !!!!

Hoewel het voltallige bestuur het hem zo lang mogelijk heeft proberen uit het hoofd te praten, moest het er ooit eens van komen... Joris gaf gisterennamiddag zijn laatste jeugdtraining. Hiermee verliest Wit-Wit zijn drijvende kracht achter de jeugdwerking. Joris stond aan de basis van de oprichting van Wit-Wit (reeds 25 jaar geleden!) en was van bij de aanvang de stuwende kracht achter de groei van onze club. Joris heeft daarbij altijd het belang van een goede jeugdwerking hoog in het vaandel gevoerd. Het behalen van het A-plus label was dan ook een bekroning van het vele werk!

Met Joris verliest Wit-Wit een schitterende trainer die heel wat grote (en minder grote) talenten onder handen heeft gehad. Zijn speelse manier van training geven, zijn technische kennis en zijn gevoel voor humor maakten dat iedereen schitterende herinneringen aan zijn trainingen bewaart. Voor vele jeugdspelers is hij dan ook nog steeds "den besten". Ja, kunnen winnen tegen Joris betekent heel wat ;-) ;-)

Als bestuur, speler, ouder, symphatisant kunnen we niet anders dan Joris hartelijk bedanken voor die vele jaren belangloze inzet! Hij kreeg na de laatste training dan ook terecht de beker "Beste trainer ooit van Wit-Wit" uit handen van de jeugd!

DANK JE WEL JORIS !!!

Joris zal voortaan als voorzitter de werking van de club blijven opvolgen en sturen. De coördinatie van de jeugd komt in handen van Sophie (trainingen) en Ilse (logistiek).



3 opmerkingen:

La Mama zei

Super dikke merci om er zo vaak te zijn voor ons jong volkje ;-)! Wij zullen je oprecht veel missen! We houden onze ogen open voor een waardevolle opvolger...snif, snif,...Gelukkig zullen we je nog vaak kunnen treffen op donderdag :-)

Joris zei

THX La MAMA

De opper zei

Merci Joris en Fabin