20 mei 2013

4 x goud en 3 x zilver op PK jeugd !!!

Ondanks een beperkte delegatie deed Wit-Wit het niet slecht op de Provinciale Kampioenschappen voor de jeugd. Toch was er één absolute uitblinker : Mathieu.

Mathieu schittert op PK met drie titels!
Mathieu slaagde er in zijn laatste PK bij de jeugd in om alle drie de titels te veroveren! Een heel erg knap staaltje badminton. Mathieu won zowel Enkel U17 (tegen Jurgen Voet!) als Dubbel U17. Het meeste plezier - zo vertelde hij zelf - beleefde hij echter aan de titel van het Gemengd U17 die hij samen met zijn vriendinnetje in de wacht sleepte! Proficiat Mathieu met deze knappe prestatie!!

Ook Nathan drie keer op het podium!
Dit waren echter niet de enige medailles voor Wit-Wit. Ook Nathan speelde een knap tornooi. Hij won niet enkel het Gemengd U15, maar werd ook nog eens knap tweede in Enkel U15 en Dubbel U15. Een schitterend parcours!

De meisjes (Amy en Shelly) in de U15 hadden een beetje pech bij de loting en kwamen al vroeg uit tegen de latere finalisten. Samen bereikten ze wel nog de halve finales bij het Dubbel.

Gemengde gevoelens bij broertjes Huyghe
Ontgoocheling was er bij de U11 waar Sebbe de finale miste na verlies tegen Lennert (waar hij een gans seizoen nog niet van verloren had). Toch een serieuze ontgoocheling. Maar zo gaat dat in sport. Broertje Kobe kon, gesteund door een gunstige loting, wel de verwachtingen inlossen en bereikt de halve finale. Daarin was Dries (uit Lokeren) te sterk. Dries werd uiteindelijk de verdiende winnaar. Ook in het Dubbel was hij samen met Lennert nipt te sterk voor Sebbe en Victor die als troostprijs toch met een zilveren medaille naar huis mochten. Proficiat!