17 december 2012

Mix 1 blijft in pole-position voor titel!

Vorige donderdag stond de voorlaatste (en belangrijke) match op het programma van Mix 1. Door het verlies vorige zondag tegen De Westhoek, heeft de ploeg geen andere keus dan de volgende twee wedstrijden te winnen wil het de titel pakken in Derde Liga. In de heenronde werd er nog gewonnen met 1-7, dus er werd uitgegaan van het beste. De immer sympathieke Valkaart haalde Wouter Naert nog eens boven. Altijd een spannende wedstrijd tegen Arno, maar ditmaal draaide het anders uit... Waarschijnlijk dacht de Valkaart dat er iets tactischer opgesteld ging worden bij Wit-Wit. Maar kijk, de kapitein ging gewoon uit van de eigen sterkte... Ploeg van dienst: Arno, kapitein Dusj, Seppe, Hélène en Julie

Wit-Wit 1G – De Valkaart 1G : 6 - 2.
In de eerste set van de dubbel hadden Arno en Seppe weinig moeilijkheden. Die werd vlotjes gewonnen. De tweede set werd een heuse thriller maar gelukkig mochten onze heren het eerste punt op het scorebordje van Wit-Wit zetten. Ook Hélène en Julie hadden weinig moeite met hun tegenstandsters, alhoewel dat een tot nu toe onbekende B2-speelster (Carine Van Eyck) af en toe een speciaal dropje bovenhaalde. 2-0: geen slecht begin.

In de enkels kwam Arno uit tegen Bjorn, waarbij Arno vlotjes kon winnen. Ook Hélène deed wat ze moest doen en won vrij gemakkelijk. 4-2 op het scorebordje en dus was 1 wedstrijd voldoende om die belangrijke 2 punten binnen te halen. Dusj (en niet Arno) kwam deze keer uit tegen Wouter en ging ervan uit dat dit een verloren match ging zijn. Hij had wel niet verwacht dat hij met dergelijke zware cijfers zou verliezen (13 en 9). De "kakt in uw stove" klonk luidkeels in ’t Rosco. Julie mocht het ‘gelukkig’ opnemen tegen een lager geklasseerde en na het einde van een pijnlijke 2e set stond de 5-1 er!

Mix 1 kon zonder stress beginnen aan de mixen. Hélène en Arno wonnen vlot, te vlot volgens Hélène! Bij Seppe en Julie was het een ander verhaal. Het draaide voor geen meter, beetje frustratie van Julie en de harde cijfers 7 en 13 konden genoteerd worden. Al een geluk dat het niet van hun wedstrijd afhing! Eindscore 6-2 en een gelukkige kapitein en ploeg!

Rest de cruciale ontmoeting tegen Lebad nu zaterdag, waarbij het alles of niets is! Winnen is de enige optie om kampioen te spelen en De Westhoek definitief achter zich te laten. Supporters meer dan welkom om 18h15 in Kortrijk!

1 opmerking:

Anoniem zei

Titel binnen! Check toernooi.nl