07 maart 2012

Competitieuitslagen

De Valkaart H1 - Wit-Wit H1 : 5 - 3
Tot vervelens toe hebben we hier al vermeld dat Heren 1 dit seizoen nog niet verloren had (maar ook niet gewonnen). Zowat elke wedstrijd eindigde op 4 - 4. Daar is nu met de lastige verplaatsing (zondag om 9 uur 's morgens!) naar Brugge een eind aan gekomen. Wit-Wit 1 slikte z'n eerste nederlaag. Ondanks het vroege uur speelde de eerste ploeg eigenlijk een behoorlijke wedstrijd tegen de leider in de reeks. Jammer genoeg gingen drie van de vier dubbels in drie sets verloren. Alleen Arno en Dje wonnen hun dubbel. En dan wordt het moeilijk. Arno en Erwin wonnen wel nog hun enkel, maar dat was niet genoeg om het zoveelste drawke uit de brand te slepen.

Oostrozebek D1 - Wit-Wit D1 : 7 - 1
De dames van de eerste ploeg verloren (zoals verwacht) tegen het sterke Oostrozebeke. De 7 - 1 uitslag laat echter niet vermoeden dat de dames flink van zich afbeten. Heel wat sets werden pas in de verlengingen verloren. Toch kon enkel Lieselot de eer redden door in drie sets haar enkel te winnen. Kostbare punten sprokkelen in de andere wedstrijden is nu de dringende boodschap.

Wit-Wit H3 - 4Ghent H1 : 5 - 3
Heren 3 won dankzij een mengeling van oud (dubbel) en jong (enkel) talent de wedstrijd tegen 4Ghent. Na de dubbels stond het 2 - 2 dankzij 2 overwinningen van Seppe en Erwin. Glenn, Mathieu en Seppe konden daarna de zaak beslissen in de enkels. Een belangrijke stap in de strijd om het behoud. 4Ghent is immers een rechtstreeks concurrent en wordt zo op twee punten gezet. Heren 3 heeft alles weer in eigen handen.

Geen opmerkingen: