24 februari 2012

3 Wit-Wit-ers op BK Jeugd

Februari is een echte kampioenschapsmaand. Dit weekend vinden in Bastogne de Belgische Kampioenschappen voor de Jeugd plaats. Wit-Wit is er vertegenwoordigd door maar liefst 3 spelers. Met Flore in de rangen moet dit zeker een paar medailles kunnen opleveren.

Lennert speelt als tweedejaars bij de U11. Hij speelt enkel en dubbel met Ashok Van Den Bergh (Drop Merchtem). Een medaille wordt heel erg moeilijk al lijkt de loting voor enkel nogal mee te zitten. Je weet dus nooit. Het feit dat hij op het BK staat is echter al een prestatie op zich.

Quentin speelt bij de U13 en start als vijfde reekshoofd in de tabel van het enkelspel. Hierdoor ontloopt hij in het begin toch enkele kleppers. Misschien zit een halve finale er wel in. Dubbelen doet hij samen met Stein Bondroit (Lokerse BC). Ze staan samen tweede reekshoofd al wacht hen met Julien Carraggi in de achtste finale waarschijnlijk wel een zware klepper. Quentin speelt daarnaast ook nog mix met Amelie Moyens (Tienen BC).

Tot slot is er Flore die bij de U17 in de drie disciplines meespeelt. Verrassend genoeg staat ze in enkel "slechts" tweede reekshoofd waardoor ze in de halve finale meer dan waarschijnlijk voorbij haar dubbelpartner Ine Lancriet (BC Tielt) zal moeten om de finale te bereiken. Samen staan ze wel eerste reekshoofd in dubbel. Na het brons op het EK is de titel hier toch het einddoel. Tot slot speelt ze nog mix met Maxime Arnalsteen (BC Dilbeek). Ook hier staat Flore eerste reekshoofd en ligt een medaille binnen de verwachtingen.

Veel succes !!!

Volg hier de wedstrijden van Lennert.
Volg hier de wedstrijden van Quentin.
Volg hier de wedstrijden van Flore.

Geen opmerkingen: