04 november 2011

Mix 1 pakt een (belangrijk?) puntje...

We hebben er lang moeten op wachten, maar ziehier het verslagje van Mix 1 in hun ontmoeting tegen de Mintons op 17 oktober. Een verslagje van Julie.

Wit-Wit 1G – De Mintons 1G : 4 - 4
Het was noodzakelijk dat Mix 1 hier een puntje behaalde om zijn plaats in zijn reeks te behouden en zo geschiedde... hoewel er volgens kapitein Dusj (die zelf maar 1 wedstrijd speelde) 2 punten ingezeten hadden. De vaste dubbels werden weer ingezet: Djé/Arno en Lieselot/Julie. Arno en Djé (foto) speelden hun zoveelste 3-setter van het seizoen en konden de wedstrijd zoals de kapitein wel voorspelde naar zich toetrekken. Lieselot en Julie deden ook wat ze al een half seizoen mee bezig zijn: verliezen. Hoewel ze nog meededen in de eerste set, was de tweede set een maat voor niets. Stand na de dubbels 1-1.Arno speelde tegen Peter Nees en kon de wedstrijd gemakkelijk winnen met 2 maal 13. Lieselot speelde een spannende eerste set en veegde Kathleen Verspeet tijdens de tweede set van het plein. Kapitein Dusj had zichzelf meer dan goed opgewarmd en begon gezwind aan zijn enkel. Jammer genoeg kon hij de eerste set niet binnehalen, maar herpakte hij zich in een superspannende tweede set. Hoewel Dusj niet slecht speelde (en hij rustig bleef én goed serveerde) kon hij toch de wedstrijd niet naar zich toetrekken. Aangezien Sophie écht goed bezig is de laatste tijd, werd ze opgeroepen om de tweede enkel te spelen. Ondanks enkele sterke rally’s en punten was de tegenspeelster net iets te sterk voor ons Sophie’tje. Stand van zaken na de enkels 3-3.

Arno en Lieselot speelden de eerste dubbel. De eerste set werd spannend maar ging toch naar de Mintons. In de tweede set herpakte ons duo zich en walsten over de tegenstaanders. De derde set was al even spannend als de eerste, maar werd jammer genoeg verloren. Alle ogen waren nu op Djé en Julie gericht. Het was hun eerste wedstrijd in competitie samen én soms kunnen vrouwen toch luisteren! Julie had zich op aandringen van de kapitein meer dan goed opgewarmd én ze luisterde naar Djé op het plein. Met resultaat! Ze wonnen hun wedstrijd en konden zo het gelijkspel en 1 punt voor Wit-Wit binnenhalen. Hierdoor komt Mix 1 op de 4de plaats boven Royal Antwerp en De Valkaart. Winst tegen beide ploegen is dus een vereiste voor het behoud ! Volgende week zondag (13/11) wordt de ploeg in Oostkamp verwacht om 9h00... Het zal pijn doen bij sommigen ;-)

Geen opmerkingen: