06 november 2011

Mathieu Provinciaal Kampioen!

En Arno eigenlijk ook...

Dit weekend stonden traditioneel de Provinciale Kampioenschappen op het programma. Het was vooral uitkijken naar de HE D, HE C1 en DE B1 waar Wit-Wit een aantal kanshebbers voor de titel had. Het was uiteindelijk Mathieu die de hoofdvogel wist af te schieten...

Mathieu wint HE C1 en wordt B2!
Na een mooi tornooi (met een dipje in zijn eerste wedstrijd) wist Mathieu (foto) het provinciaal kampioenschap bij de C1 te winnen. Door deze titel is zijn klassementsstijging naar B2 zo goed als een feit! Proficiat Mathieu!!!

Arno provinciaal kampioen "A"
Met Arno telt Wit-Wit eigenlijk nog een tweede provinciale kampioen. En dat zelfs in de A-reeks. Arno had zich (als B1) immers in de A-reeks ingeschreven. Jammer genoeg werd het tornooi onthoofd door de afzegging van de enige twee ingeschreven (echte) A-spelers. Hierdoor was er maar één wedstrijd om de provinciale titel en dat nota bene tussen twee B1-spelers. Arno won die wedstrijd makkelijk en mag zich dus Provinciaal Kampioen in de A-reeks noemen. Proficiat Arno! (En geniet van je T-shirt....)

Zilver voor Lieselot en Arno.
In de B1-reeks haalden Lieselot en Arno een knappe tweede plaats. Arno kon geen tweede titel binnen rijven, want na een mooi tornooi moesten ze in de finale in drie sets het hoofd buigen. In het enkelspel was Lieselot (tot haar eigen ontgoocheling) sneller uitgeschakeld dan gedacht. Ze is momenteel nochtans "goe bezig".

Jeugd doet het goed in de D-reeks
Knappe prestaties ook van onze jonge spelers in de D-reeks. Nicolas verloor jammer genoeg in de eerste ronde (pas met verlengingen in de derde set) van de latere finalist. Quentin en Nathan wisten wel enkele wedstrijden te winnen. Quentin haalde zelfs de halve finale al was dat net niet genoeg om C2 te worden...

1 opmerking:

De Opper zei

Proficiat aan alle spelers die meer dan een wedstrijd hebben moeten spelen voor hun bekroning!