03 februari 2011

Dames 2 wint in het verre Beveren

Dinsdag trokken kapitein Anneleen, Ilse, Sophie en Julie naar Beveren om daar hun heenwedstrijd te spelen. Deze wedstrijd werd immers in december uitgesteld door de moeilijke weersomstandigheden. Deze keer geen sneeuw, maar wel smogalarm, waardoor iedereen een beetje later was.

Beveren D1 - Wit-Wit D2 : 3 - 5
Beveren had 5 dames opgestrommeld voor de ontmoeting : 2 bekende B2’s, een C1, C2 en D. De dubbels en enkels werden dan ook door mekaar gespeeld, daar de zaal stipt om 23h00 sloot.
De eerste dubbel was voor Sophie en Julie die het opnamen tegen de 2 B2’s. Ze wonnen hier verrassend gemakkelijk de eerste zet, en toen ze dachten dat de klus gemakkelijk geklaard zou zijn in 2 sets, kregen ze er een derde gratis en voor niets bij, die ze even gemakkelijk afmaakten als de eerste. Anneleen en Ilse deden net het omgekeerde : een moeizame eerste nipte set en een even nipte verliezende 3de set!
Terwijl Ilse en Julie het niet gemakkelijk hadden de 2de dubbel toch wonnen, haalde Anneleen nog een puntje voor de ploeg door haar enkel te winnen in 2sets! Sophie en Anneleen deden goed mee in de 4de dubbel maar moesten toch hun meerdere erkennen en verloren jammer genoeg in 2 sets. Ondertussen speelde La Mama tegen, het mag gezegd, een sterke C2! De 2de set werd dan ook hard bevochten waarbij de vermoeidheid van de tegenspeelster en het doorzettingsvermogen van Ilse zorgde dat het drawke een feit was.
Julie verpletterde haar tegenstanders met 5 en 12. Ons grieperige Sophie had het net wat moeilijker en verloor in 2sets. Ze had immers een hele dag in bed gelegen en speciaal opgestaan om met de dames paraat te staan. Mercietjes Sophie !

Eindscore : 3-5 voor Wit-Wit. Hoe zeker nu hun tweede plaats is in de stand is niet duidelijk. Door een misverstand met een verplaatste wedstrijd tegen Oudegem zouden onze dames een forfait én boete aan hun been hebben… Hopelijk kan dat nog rechtgezet worden. Het zou jammer zijn om hierdoor onnodig punten verliezen !

Geen opmerkingen: