13 september 2010

Mix 3 wint weer (nipt)...

Mix 3 heeft (als nieuwkomer) z'n start in derde provinciale niet gemist. Na een spannende ontmoeting won het met 3 - 5 op het veld van de Pluimplukkers. Al was het wel even wat rondbellen voor er voldoende heren waren om een ploegje op papier te zetten.

Pluimplukkers G4 - WW G3 : 3 - 5
Uiteindelijk trokken Dimi en Glenn, samen met Ilse en Delphine op een vroege zaterdagvoormiddag naar Gent. De spanning begon al in de dubbels. Dimi en Glenn wisten na een heuse thriller de herendubbel te winnen. Ilse en Delphine verloren na een razend spannende eerste set echter ook de tweede. Tussenstand 1 - 1.
In de enkelwedstrijden kon Mix 3 voor het eerst afstand nemen. Dimi beet wel zijn tanden stuk op de precisie en slagvastheid van Ewout, maar Ilse, Glenn en Delphine (foto) boekten wel een mooie overwinning. Al ging het telkens niet zonder slag of stoot. Ofwel werd het een driesetter ofwel eindigde de set minsten op 24 - 26... Hiermee stond Wit-Wit 2 - 4 voor en had het aan één mix-wedstrijd genoeg om te winnen. Glenn en Delphine deden goed mee in de eerste set, maar kwamen te kort in de tweede. Alle hoop lag bij Dimi en Ilse die in, jawel, 3 sets de wedstrijd en de ontmoeting wisten te winnen. Eindstand 3 - 5 na een hardbevochten maar sportieve ontmoeting.
Met deze overwinning start Mix 3 met een zes op zes! De druk voor behoud is hiermee al behoorlijk van de ketel... Meer zelfs... de eerste ambities beginnen zelfs al de kop op te steken ;-) ;-)

Geen opmerkingen: