03 september 2010

Mix 3 schiet competitie op gang...


... met nipte overwinning tegen Lokerse 5!
Wit-Wit bracht voor deze eerste ontmoeting van het seizoen een homogene ploeg tussen de lijnen : 4 C1's met Ilse, Delphine, Frederic en Christophe. Lokerse stelde daar een divers team, gaande van B2 tot D, tegenover. Uiteindelijk resulteerde dit in een nipte overwinning voor Mix 3.

Wit-Wit G3 - Lokerse G5 : 5 - 3
Fred en Christophe wonnen knap hun dubbel tegen een B2 en C1, maar de dames hadden het heel wat moeilijker tegen een D en een C2. Slechts in 3 nipte sets konden ze de overwinning binnen halen. Stress of nog wat gebrek aan wedstrijdritme? In elk geval stond het wel al 2 - 0. Het leek een makkelijke overwinning te worden, maar niets was minder waar...
Fred (foto) leek in zijn enkel goed mee te kunnen met een B2 en verloor nipt de eerste set. In de tweede set haalde hij echter amper 4 puntjes. Ook Christophe verloor zijn enkel (tegen een C1) al perste hij er wel 3 sets uit. Daarmee stonden de bordjes weer gelijk.
De dames hadden het op papier iets makkelijker. Maar Ilse won slechts in twee nipte sets van een C2 en Delphine had zelfs drie sets nodig tegen een D. Maar opdracht volbracht en Wit-Wit weer 4 - 2 voor.
Er moest nog één mix gewonnen worden... Ilse en Christophe misten duidelijk wat "ervaring samen" en verloren. Gelukkig zijn Fred en Delphine wel beter op elkaar ingespeeld. In twee sets konden ze hun match winnen en zo de definitieve 5 - 3 cijfers op het bord zetten.
Als nieuwkomer in de reeks kan Mix 3 het seizoen dus starten met een (nipte) overwinning. Altijd een goed begin...

1 opmerking:

Anoniem zei

die kan zeer goed spellen
en dat vind ik super
dat die kei super leuk


van je celien

veel kusjes