09 september 2010

Dames 2 opent seizoen met winst...

Dames 2 mocht het maandag opnemen tegen de Pluimplukkers. Vorig seizoen draaiden de dames mee in 2e provinciale waar ze, laten we eerlijk zijn, weinig tegenstand hadden behalve tegen Badlove. Die stegen trouwens mee naar 1e provinciale. Een hogere reeks betekent nieuwe ontmoetingen en uitdagingen. De dames hebben alvast de eerste ontmoeting op hun naam mogen schrijven. Speelsters van dienst : Lieselot, Els, Julie, Sophie en Delphine!

Wit-Wit D2 - Pluimplukkers D2 : 5 - 3
In de dubbels werd gekozen om Lieselot en Els te laten spelen tegen een B2 en C1-dame. Een haalbare kaart op papier. Toch hadden onze dames 3 sets nodig om de winst binnen te slepen. Sophie en Julie hadden het ondertussen minder moeilijk en wonnen gemakkelijk in 2 sets. Els en Julie hadden een moeilijke start, stonden een tijdje achter, maar konden uiteindelijk toch de klus klaren in 2 sets. Delphine en Sophie verloren jammer genoeg in een megaspannende 3-setter : 21-19, 18-21 en 20-22. Stand na de dubbels: 3-1. Alles was nog mogelijk...
In haar enkel tastte Els (foto) het terrein af in een spannende eerste set (21-19). De tweede werd vlot gewonnen en het gelijkspel was alvast binnen. Sophie speelde een sterke wedstrijd maar verloor in 3 sets. Julie won haar eerste set gemakkelijk, maar de conditie is duidelijk nog ver te zoeken... Ze moest dan ook alles uit de kast halen om ook die 2e set te winnen. Dat lukt gelukkig en de winst was binnen voor Wit-Wit. Delphine speelde in haar enkel lange rally’s maar kon jammer genoeg de winst niet binnen halen. Dames 2 won zo de ontmoeting met 5 - 3. De ontgoocheling bij (vooral) Sophie en Delphine was (eventjes) wel groot, maar uiteindelijk winnen onze dames de eerste ontmoeting wat altijd goed is voor de gemoedstoestand en de verdere motivatie! (Verslag : Julie)

Geen opmerkingen: