05 mei 2010

Welkom bij Wit-Wit...

De VBL publiceerde de lijsten met uitgeleende en getransfereerde spelers. Als je ze uitpluist dan merk je dat Wit-Wit ook een aantal keer in het lijstje staat. Drie extra spelers zullen volgend jaar onze "kleuren" verdedigen...

Ine Lanckriet
Ine Lanckriet (foto) wordt voor een seizoen uitgeleend van Tielt BC. Ine traint aan de topsportschool en is de vaste dubbelpartner van Flore binnen de nationale (jeugd)selectie. Dit jaar werd ze onder meer Vlaams Kampioene Dames Enkel B1. Met Ine er bij beschikt onze eerste mix-ploeg in tweede Liga dan ook over een extra troef. Het nieuwe seizoen mag in september dan ook met verhoogde ambitie aangevat worden. (Foto : Peter Beylen)

Julie De Vos
Na een jaartje "uitgeleend" te zijn van Geraardsbergen maakt Julie definitief de overstap naar Ronse. Vanaf nu is Julie dan ook "nen echte Wit-Wit-er" (voor zo ver ze dat al niet was...) De overstap heeft ze in elk geval vlot verteerd. Bovendien wist ze in één seizoen van C2 naar B2 te klimmen. Hopelijk kan ze volgend seizoen bevestigen.

Tom Holvoet
De meest onverwachte naam op de lijst van transfers is misschien wel die van Tom Holvoet. Hij komt over van Gullegem BC. Hier ligt een verhuis aan de oorsprong van de overstap.

We wensen al deze spelers een hartelijk welkom bij Wit-Wit en hopen dat ze er de komende jaren het nodige badmintonplezier vinden...

Geen opmerkingen: