14 april 2010

Dames 1 eervol onderuit in Dilbeek

Voor de tweede dag op rij mochten de dames van de eerste ploeg competitie spelen. Gisteravond trokken opnieuw Lieselot, Els, Julie, Ilse en Sophie op competitie naar Dilbeek. Dat het geen gemakkelijke ontmoeting ging worden was snel duidelijk : Dilbeek had namelijk 1 A-, 3 B1- en 1 B2-dame opgesteld. De wedstrijden beloofden dus van een hoogstaand niveau te zijn, maar de dames van Wit-Wit waren hierdoor extra gemotiveerd! Een verslagje van Julie.

Dilbeek D1 – Wit-Wit D1 : 8 - 0
Bij de dubbels werd geopteerd om dezelfde koppels als maandag op te stellen. Lieselot en Julie kwamen telkens uit tegen een A-B1-koppel en konden toch wel aardig weerwerk bieden. Beide wedstrijden gingen verloren hoewel er een gevoel overheerste dat een derde set zeker verdiend zou zijn (21-18 in de 2de set van de tweede dubbel). Beide dames waren dan ook niet ontevreden over hun spel. Sophie en Ilse hadden het niet gemakkelijk in hun dubbel en hetzelfde kan gezegd worden over de dubbel van Els en Ilse. Beide wedsrijden gingen hierbij verloren. Het mag gezegd worden : de dames van Dilbeek waren razendsnel en ijzersterk aan het net. Stand na de dubbels : 4-0 !
Bij de enkels werd deze keer gekozen om Els als eerste dame op te stellen. Els werd aan de tand gevoeld door Ellen Clement (A) en kon geen weerwerk bieden. Sophie kon tegen een B2 een derde set uit de wacht slepen maar kon die jammer genoeg niet naar zich toetrekken. Lieselot (foto) speelde een sterke wedstrijd maar verloor jammer genoeg met tweemaal 21-18! Julie haalde in haar tweede set tegen een B1 18ptn… Bij de enkels overheerste dus bij sommige dames het gevoel van ‘hier had toch iets meer ingezeten’. Ondanks de sterke ploegopstelling van Dilbeek en de zware verliescijfers moeten de dames zich zeker niet schamen over de ontmoeting. Ze wachten vol ongeduld op de terugwedstrijd op zaterdag 24 april om toch misschien dat ene eerwedstrijdje op hun naam te zetten… (foto R. Schoonbaert)

Geen opmerkingen: