26 april 2010

Mix eindigt in schoonheid...

Met een beetje vertraging kregen we van kapitein Inge dit weekend nog een verslagje en foto binnen van de laatste wedstrijd van Mix 3, de ploeg die kampioen speelde in vierde Provinciale. Uiteraard publiceren we dit nog met veel plezier :

Lokerse G5 – Wit-wit G3 : 1 - 7
Zondag 11 april, onze laatste match voor dit seizoen….. Makkelijk om spelers te vinden was het niet maar uiteindelijk kregen we toch een ploegje bij elkaar: Sophie, Glenn, Dimi en ikzelf trokken naar Lokeren. (foto)
In de auto was het redelijk rustig, alhoewel…. Dimitri evenaarde bijna de commentator op de radio over Paris-Roubaix met zeer enthousiaste extra toelichtingen…. Voor de vrouwen was de info over de koers eerder slaapverwekkend en Glenn, die samengeperst zat tussen de girls, had niet veel adem om nog veel te zeggen. Gelukkig bracht de gps ons op het juiste tijdstip op de juiste plaats.
De vermoeiende rit nam echter niet weg dat we allen fit op het plein stonden.
Dimi zijn grootste zorg was ‘’de shuttle‘’ : "Toch geen plastiek hé voor zijnen enkel..." maar heel gauw kwam hij opgelucht het nieuws brengen dat hij met echte veren mocht spelen. Al 1 punt op zak! De meeste matchen werden mooi afgewerkt maar toch niet zonder tegenstand. De Lokerse vrienden deden echt hun best en in de mix wisten ze toch een puntje af te snoepen. Dimitri sprong van links naar rechts en als ik al eens aan de shuttle geraakte, was ik er beter afgebleven. Ja, gebrek aan training eist uiteindelijk toch zijn tol.
Uit’’eindelijk ‘’ werden we toch kampioen! Dit moest gevierd worden met een glaasje cava en onze tegenspelers zegden daar geen nee tegen…. Maar de verrassing was groot toen wij vriendelijk uitgenodigd werden om aan te schuiven aan tafel: traktatie op Chinees!!!! En of het gesmaakt heeft! Dat was nog es iets anders dan broodjes ze! Bij deze wensen wij Lokerse nog es te bedanken voor hun gastvrijheid en we wensen hen veel succes volgend jaar!

Geen opmerkingen: