02 maart 2010

Heren 4 verslaat de leiders...

Lokerse H7 - Wit-Wit H4 : 3 - 5
Wit-Wit Heren 4 trok zondag naar Lokeren om de leider in de stand partij te geven. Mathieu, Niels, Gregorio, Jochim en Glenn dachten een kans te hebben omdat de heenmatch gewonnen werd met 6-2.
In de eerste dubbel speelden Mathieu en Glenn tegen twee C2’s en speelden niet zo slecht maar er was wel een hoge foutenlast. Ze verloren de eerste set, maar wonnen de tweede set. De derde set was een thriller die uiteindelijk met 22-20 werd gewonnen door Lokeren. Ondertussen hadden Gregorio en Niels de vierde dubbel redelijk vlot gewonnen. In de tweede dubbel moesten Mathieu en Jochim de eerste set elkaar nog gewoon worden maar in de tweede set gingen ze goed mee maar verloren die set met 28-26. Gregorio en Glenn hadden de eerste set geen hoog niveau gehaald maar in de tweede en de derde set lukte dat plots wel en ze wonnen de match dan ook. Tussenstand 2 - 2.
In de enkels begonnen Mathieu en Glenn. Mathieu verloor de eerste set maar won de tweede en de derde set. Glenn won de eerste set maar verloor de tweede set. In de derde set bouwde hij een mooie voorsprong op en kwam zelf op een 18-12 voorsprong maar toen lukte er niets meer en hij slaagde er nog in om te verliezen met 21-19, wat op zich al een hele (negatieve) prestatie is. Jochim en Niels wonnen hun enkels beiden in twee sets en zo kon Wit-Wit 4 (behalve Glenn) toch nog met een goed gevoel naar huis. (Verslag Glenn)

2 opmerkingen:

Jochim zei

Ochére glenn...
Aan de andere spelers: Goe gespeeld mannen!

Venterke zei

Glenn, ook verliesmatchen kunnen leerrijk zijn.
Vooral de moed niet verliezen en zeker al niet als het eindresultaat positief is ;-)