05 februari 2010

Heren 3 (even) mee aan de leiding...

Wit-Wit Heren 3 kreeg gisteravond als tweede in de stand het bezoek van leider Eikenlo. Kapitein Jochim (skiën) kon er niet bij zijn en Christophe was nog steeds gekwetst. Jochim had Erwin gevraagd de boel wat te regelen en zo stonden Venterke, Dimi, Erwin, Julien, Frederic en Glenn op het terrein. Een ploeg die op papier duidelijk sterker was dan Eikenlo... Uiteindelijk restulteerde dit ook in een overwinning al was de marge niet zo groot.

Wit-Wit Heren 3 - Eikenlo H1 : 6 - 2
Erwin was de smadelijke dubbelnederlagen in de heenwedstrijd nog niet vergeten en was gebrand op een goede dubbelprestatie. De tegenstanders kozen echter in alle wedstrijden tactisch voor "plastiek"... En met succes! Dimi en Erwin moesten erg attent zijn om in drie sets te winnen en Venterke en Julien verloren. Ook de volgende dubbels gaven geen afscheiding. Erwin en Glenn verloren na een verdienstelijke wedstrijd en Venterke en Frederic wonnen in drie erg spannende sets. Tussenstand : 2 - 2 na de dubbels. Een sterke prestatie van Eikenlo!
In de enkelwedstrijden kwam het klassementsverschil meer naar boven. Zowel Dimi, Frederic als Glenn wonnen tegen een lager geklasseerde speler. De overwinning was binnen. Enkel voor Julien hing er een puntje van af. En hij mocht diep gaan om het te veroveren. Met 22 - 20 in de derde set wist hij uiteindelijk toch te winnen. Eindstand : 6 - 2.
Met deze overwinning komt Wit-Wit 3 (even) mee aan de leiding in 3e Provinciale. De "oudjes" hebben hiermee hun rol vervuld. De komende wedstrijden is het aan "de jeugd" om ervaring op te doen.
In den "derden tem" moesten Erwin, Joris en Venterke wel nog alles uit de kast halen om de "nieuwe 55+-leden" naar huis te spelen... ;-)

Geen opmerkingen: