08 december 2009

Mix 3 blijft winnen...

Het "mix-weekendje" van Wit-Wit werd gisteren compleet gemaakt door Mix 3 die in Oudegem mocht aantreden. Mix 3 is de enige ploeg die dit seizoen nog in aanmerking lijkt te komen voor een titel. Ze lieten dus best geen steek vallen... En dat lukte (nipt)! Een verslagje van gelegenheidskapitein Julie.

Winst voor mix 3 tegen Oudegem : 3 - 5
Gisteren mocht mix 3 uitkomen tegen Oudegem. Verliezen was geen optie, aangezien de ploeg goed op weg is om de kampioenstitel binnen te halen in zijn reeks. Na een korte opwarming, niet overdrijven, werden de dubbels aangevat in een megakoude zaal. Sophie en Julie konden de winst binnenhalen in 2 sets. Frédéric en Julien hadden 3 sets nodig en die eindigde in een ware thriller. Toen Fred en Julien voorstonden met 20-16 (!) haalden de Oudegemse mannen alles uit de kast en kwamen terug tot 19… Frédéric besefte heel goed dat ze met vuur gespeeld hadden en bedankte Onze-Lieve-Vrouw voor de overwinning (zie foto).

In de vrouwenenkels werd de winst vrij vlot binnen gehaald. De mannen daarentegen hadden het een pak moeilijker. Frédéric mocht uitkomen tegen Davy Van Ransbeeck en verloor in twee sets. Gelukkig is Fred pas C1 op 9 december en lijdt hij dus geen puntenverlies! Julien deed zijn uiterste best en verloor nipt in 2 sets (2x 21-19). Ondertussen zorgden Frédéric en Julie voor de winst door in 2 sets gemakkelijk te winnen. Sophie en Julien deden het iets minder goed en moesten de duimen leggen na 3 sets. Eindstand : 3 - 5. Mix 3 heeft dit seizoen dus nog niet verloren en is nog steeds in de running voor de titel... Goe bezig!!

3 opmerkingen:

De Opper zei

volgens mij lijkt hij meer op Di Rupo die geld wil van ons :) !!!!

Joris zei

Koude zaal, koude zaal... gelukkig hebben de nieuwe wit-Witters geen herinneringen aan onze T.I.D.-tijd

La Mama zei

Ja Joris, je hebt gelijk, dat was pas een KOUDE zaal !!