29 november 2009

Vlaamse Kampioenschappen 2009

Op de Vlaamse Kampioenschappen werden de "kleuren" van Wit-Wit verdedigd door Arno en Flore. Ze deden het helemaal niet slecht, maar een uitschieter zat er niet bij.

Arno sneuvelt in halve finale enkel
Arno bewees de voorbije weken in vorm te zijn. Hij toonde dit op de Vlaamse Kampiopenschappen door in de B-reeks de halve finale te bereiken. Daarin moest hij echter z'n meerdere erkennen in Robin Permentiers (5e reekshoofd). Toch een knap resultaat. In de Mix bereikte hij samen met Flore de kwartfinale. Daarin verloren ze van de latere winnaars Geert Provoost / Sofie Lietaert. En ook in Heren Dubbel had Arno de loting niet mee. Hij verloor samen met Geoffrey Lamont in de tweede ronde tegen (alweer) de latere winnaars Kris Dendoncker / Joeri Robin.

Flore in halve finale dubbel
Flore lag de voorbije week (met de mexicaanse griep?) ziek in bed. Uiteraard niet de ideale voorbereiding voor de Vlaamse Kampioenschappen. In het enkeltornooi bij de B's verloor ze dan ook al in de tweede ronde. De overwinning ging uiteindelijk naar Ine Lanckriet. Wetende dat Flore het voorbije weekend op het tornooi van Wit-Wit nog (vrij vlot) de maat nam van haar vriendin Ine, is dit dus toch een beetje een gemiste kans. Samen met Ine bereikte ze wel de halve finale van het Dames Dubbel. Daarin verloren ze van het tweede reekshoofd. Zoals reeds vermeld speelde ze daarnaast ook nog de kwartfinales van de Mix, maar verloor. Een nog wat "bleke" Flore...

Joris, ziet de bui al hangen...


(De prachtige foto's zijn -zoals vaak- van Fons VDV.)

1 opmerking:

Joris zei

De eenzame supporter feliciteert zijn kadeekes,volgde keer wel prijzen.