08 november 2009

Provinciale kampioenschappen : Dag 1

Wit-Wit tekende nog eens met een behoorlijke delegatie present op het Provinciaal Kampioenschap. Het was nog niet de 30 man van enkele jaren geleden, maar waren er wel bij : Mathieu VDA, Glenn, Jerôme, Gregorio, Frederic, Ilse, Delphine, Julie (eigenlijk nog van GBC maar toch al half Wit-Wit), Erwin, Christophe DV, Gregory, Mathieu DK, Lieselot, Arno en Ben. Christophe Dus. moest ziek afhaken. Het tornooi werd dit jaar niet in Wachtebeke maar in Dendermonde gespeeld. Een hele verbetering! Een overzichtje van alle resultaten van Wit-Wit geven is onbegonnen werk. De prestaties waren echter niet slecht en heel wat Wit-Wit-ers mogen op zondag terug keren voor de halve finales...

B1-reeks
In de B1-reeks wacht Arno nog een erg drukke zondag. In HE B1 speelt hij nog de kwartfinale en zowel in HD B1 - met Geoffrey Lamont - als GD B1 - met Lieselot - stootte hij door tot de halve finale. Werk aan de winkel dus.

B2-reeks
In de B2-reeks was het vooral de sterke prestatie van Mathieu die opviel. Na een zware kwartfinale bereikte hij verdiend de halve finale in HE B2. Erwin en Grego lagen er in het enkeltornooi een ronde vroeger uit maar plaatsten zich wel voor de halve finale HD B2.

C1-reeks
In De C1-reeks was Christophe zoals gezegd ziek. De dames (Ilse en Delphine) beleefden en wat ongelukkig moment en verloren (een beetje onverdiend) hun dubbel. Hier had meer ingezeten...

C2-reeks
Frederic is ongetwijfeld de man die het meest uurtjes in de sporthal doorbracht. En met succes. Zowel in HE C2, HD C2 -met Glenn - en GD C2 - met Julie - zit hij nog in het tornooi. Ook voor hem nog een drukke zondag. Julie speelt naast de halve finale GD C2 ook nog de halve finale DD C2.

D-reeks.
In de D-reeks heeft Wit-Wit geen vertegen woordigers mee. Toch speelde Mathieu VDA een knap tornooi. Ook Sven wist de eerste ronde van HE D te overwinnen. Jerôme en Gregorio speelden verdienstelijk maar konden zich niet doorzetten.

Geen opmerkingen: