17 november 2009

3 x (belangrijke) winst voor Wit-Wit

Heel wat spelers van Wit-Wit waren de voorbije dagen aan de slag in de competitie. Wit-Wit zit daarbij in de goeie "flow" want er werd heel wat gewonnen, waaronder enkele belangrijke wedstrijden in de mix-competitie.

Heren redden Mix 1 tegen Latem
Voor de belangrijke (degradatie)topper in tweede Liga kon Mix 1 geen beroep doen op Flore (lessen in te halen na haar avontuur in Slovenië), Lieselot (gekwetst) en Els (ziek). Alle vaste dames dus onbeschikbaar. Een hele aderlating. Ilse en Sophie mochten uit hun pijp komen... Arno, Jeremie, Duch en Heylie waren wel present. Vooraf tekende iedereen voor een drawke, maar het werd meer...
Het begon nochtans allemaal niet zo goed. De dames verloren zwaar hun dubbel en ook Arno en Dje verloren set 1. In drie sets brachten ze echter de stand op 1 - 1. Arno won vlot z'n enkelwedstrijd, maar bij Duch ging het moeilijker. Na heel wat frustraties lukte het toch z'n enkel te winnen. Mix 1 nu zowaar 3 - 1 voor. Ondanks het knappe weerwerk (vooral van Sophie) moesten onze C1-dames toch hun meerdere erkennen in hun B1-opponentes. Alles stond weer gelijk : 3 - 3. Arno bewees waarom hij een topper is en werkte keihard in z'n mix met Ilse. Ze wonnen en behaalden hiermee alvast het begeerde gelijk spel. Heylie en Sophie (in het verleden ook al goed voor enkele belangrijke matchkes) werden als joker uit de kast gehaald en ontgoochelden niet. Ze wonnen in twee sets! Knap! Knap! Knap!
Hiermee behaalde Mix 1 (onverwacht) een belangrijke overwinning en wordt Latem op 4 punten gezet. Een heel belangrijke stap naar het behoud! Mix1 heeft nu alles in eigen handen.

Mix 3 blijft op kampioenenschema
Ook Mix 3 speelde ondertussen (op verplaatsing) een belangrijke wedstrijd. Zelf nog ongeslagen moesten ze op bezoek bij leider Landegem die wel één wedstrijd meer gespeeld had. In een erg lastige wedstrijd wonnen ze met 3 - 5. Hiermee komen ze nu alleen op kop in vierde provinciale. Ze blijven dus op kampioenenschema, maar zijn er nog lang niet! Het blijft een spannende competitie met Landegem en Drive als belangrijkste concurrenten.

Heren 3 weer onder de mensen
Zondagavond speelde Heren 3 een uitwedstrijd tegen Lokerse 7. Met amper 3 punten was Heren 3 tot nog toe onder de verwachtingen gebleven. Het was dan ook absoluut noodzakelijk om punten te pakken. Heren 3 deed wat het moest doen en won met 1 - 7. Grote bezieler van de winst was Joris die het niveau van de dubbels duidelijk de hoogte in joeg en ook nog z'n enkel won. Ook Jochim speelde enkele sterke wedstrijden. Heren 3 staat met deze winst weer onder de mensen en kan, mits winst donderdag, weer wat vrijer ademhalen...

10 opmerkingen:

Arnoot! zei

Ik vind da La mama aar ook meer dan goed geweerd heeft in haar enkel!! Sterke "invalbeurt" van de dames!

Joris zei

ERWIN.... ben je niet beschaamt!!!!
Heren redden MIX1!!!!
Ilse en Sophie waren outstanding in die 2 mix-partijen: prachtige servicen van La mama, prachtige aftikkers van Sophie.
Dus... TITEL ARTIKEL COMPLEET FOUT.

Anoniem zei

Dien andere titel mag ook wel aangepast worden...
'Joris red Heren 3'

Arnoot! zei

Joris ben jij niet beschaamD????????

den Erwin zei

Leuk om te zien dat onze heren het opnemen voor de dames... :-) Inderdaad sterk gespeeld (in de mix) van de twee "invalsters". Maar ja, ik kan mijn eigen vrouwke hier nu ook niet te veel bestoefen hé... Straks begint ze immers ambitie te krijgen en te trainen en moet ik elke keer "babysitten" ;-) ;-)

De Opper zei

Kzalekik ne keer zeggen hoe het zit! Heren van Mix 1 ( Dje, Arno, Duch) hebben gedaan wat ze moesten doen. Een dikke pluim voor Ilse en Sophie voor de enkel en mix wedstrijden, dubbel vergeten we snel!!!!! Ook een dikke pluim voor Heylie in de mix met Sophie. aangezien ik niet weet welk geslacht Heylie heeft weet ik niet of ik hem bij de vrouwen of bij de mannen moet vermelden!!!

Heylie zei

Zal ik het dan eens zeggen, als ras-echte-vent...

Als de heren en dames van den eerste mix-ploeg het niet meer zien zitten en bang zijn dat ze gaan verliezen, roepen ze hulp in van klasbakken zoals Ilse, Sophie en mezelf... Wij hebben duidelijk het verschil gemaakt!!!

La Mama zei

Awel dat doet nu eens deugd ze! Zo gesteund worden door mannen naar mijn hart;-) Nu nog mijn eigen "Boon" over de streep krijgen om ook als een blok achter mij te staan :-) :-) Daar zal ik eens werk van maken zie ... na het tornooike dan wel ... Ja als vrouw moet je de prioriteiten van je wederhelft best kennen om geen verloren moeite te doen ;-)

Djeeee zei

Och jongens toch: aan al de invallers: wees gewoon blij dat jullie eens hebben mogen invallen in de mixcompetitie op hoog niveau en ja jullie hebben goed gespeeld, ma ge moet nu ook nie allemaal beginnen zweven é!
Tzal wel dat als je eens op topniveau moogt spelen dat je alles uit de kast probeert te halen, tzou anders spijtig zijn ze....

Alééé grtz,
Djééé



Ps tis om te lachen hoor, goe gedaan gasteuuuuuuh!!!!!

De Opper zei

tis nie gasteuuuuuuh maar maskeeeeuuus