13 oktober 2009

Mix 1 houdt het spannend...

Er was even wat verwarring, maar gisteren moest Mix 1 dan toch aan de slag tegen Olve. De wedstrijd was op vraag van Olve eigenlijk uitgesteld naar donderdag maar geen van beide ploegen had dit ook doorgegeven aan de VBL. Hierdoor werd dan toch maandag gespeeld. Mix 1 verloor na een mindere dag en maakt hiermee de competitie wel erg spannend.

Wit-Wit G1 - Olve G1 : 3 - 5
Flore kon er voor deze wedstrijd nog steeds niet bij zijn (stage in het buitenland). Was de wedstrijd op donderdag gespeeld, dan zou het wel gelukt zijn. Jammer, want het betekende toch een serieuze aderlating voor Mix 1. Zeker omdat ook Lieselot half gekwetst op het veld stond. Leuk was dat hierdoor Charlotte nog eens opgebeld werd om te spelen! En ja, ze kan het nog steeds ;-)

Aanvankelijk zag het er nog redelijk goed uit; Arno en Dje wonnen hun dubbel na een knappe wedstrijd. Lieselot en Charlotte kwamen echter te kort in damesdubbel. Toen ook Djé, Els en Charlotte hun enkelwedstrijd verloren stond het plots al 1 - 4. Arno moest heel hard vechten om zijn enkel twe winnen, maar hield toch de hoop op een drawke levendig na een erg hoogstaande en spannende wedstrijd. Jammer genoeg zat dat drawke er helemaal niet in, want Djé en Els verloren al snel hun mix. En toen ook nog Arno en (de door de blessure wat minder mobiele) Lieselot hun mix verloren stonden de 2 - 6 cijfers op het bord.

Door dit verlies wordt het wel heel erg spannend in tweede Liga... Na vier wedstrijden staat één ploeg ongeslagen aan de leiding met 8 punten. De rest van de poule heeft allemaal 3 punten. De titel lijkt al weg, maar voor het behoud zal nog hard gestreden worden!!!

Geen opmerkingen: