21 september 2009

Heren 2 verspeelt kostbare punten...

Wit-Wit Heren 2 kent een stevige seizoensstart en mocht al voor de derde keer in evenveel weken aan de bak. Deze maal stond een verplaatsing naar de Pluimplukkers op het programma om daar hun vijfde ploeg te bekampen. Vooraf had WW2 er een goed oog in. Mits winst kon men mee aan de kop van het klassement komen. Het draaide echter anders uit en WWH2 leed een pijnlijke nederlaag.

Pluimplukkers Heren 5 - Wit-Wit Heren 2 : 5 - 3
Reeds van in de dubbels was de "flow" er niet. Mathieu en Dimi (nochtans sterk de voorbije weken) kwamen nooit echt aan de bak in Dubbel 1 en verloren. Gelukkig wisten Erwin en Venterke met "vechtbadminton" wel hun dubbel te winnen en stond het 1 - 1. Ook de volgende dubbels brachten geen afscheiding. Dimi en Erwin kwamen nooit in hun ritme en verloren in drie sets. Mathieu en Moerie wonnen dan weer in drie sets. Tussenstand 2 - 2.
Normaal is dit voor Heren 2 een gedroomde tussenstand want de enkeldiscipline was vorig jaar het sterkste wapen. Een overwinning zat er in... Zeker nadat Mathieu vrij vlot de eerste enkel wist te winnen. Daarna ging het echter van kwaad naar erger. Erwin verloor een match die hij had kunnen/moeten winnen. In de derde en beslissende set maakt hij echter zo veel fouten dat een 1 - 5 voorsprong plots 16 - 8 werd. Dan was het kalf natuurlijk al verdronken, al werd het nog 21-19. Ook Dimi speelde niet z'n beste badminton, integendeel. De form is blijkbaar al een tijdje weg en hij verloor in drie sets van een C1. Hiermee stond het 4 - 3 en hadden de Pluimplukkers alvast hun puntje binnen. Toen Venterke echter van een (heel goeie, jonge en gemotiveerde) C2 verloor was de pijnlijke nederlaag een feit. Eindstand 5 - 3.
Het was toch eventjes stil op de bank... Het enige positieve is dat Mathieu ondertussen al 5 punten verzameld heeft (de competitie is pas drie weken ver...) en dat Moerie nog steeds 100 % heeft ;-)

2 opmerkingen:

Joris zei

tjhaa "t wordt hoog tijd dat ze de hele ouwe terug eens laten meespelen hé Dirkie !!!

Erwin zei

En gisteren op training lukte weer alles... Grrrr!!