12 september 2009

Geslaagde start van Wit-Wit H4

Albie, David, Mathieu en Glenn trokken vrijdag voor hun eerste competitieduel van dit seizoen naar Hoge Wal. De vorige twee onderlinge duels eindigden op een 4-4 gelijkspel en het was ook nu niet anders.

Hoge Wal H1 – Wit Wit H4: 4 - 4
Over de dubbels viel niet veel positiefs te vertellen. Albie en Glenn kwamen in de eerste set wel nog knap terug tot 20-19 na een achterstand van 20-15 maar gaven het dan zelf weg. In de tweede set kwamen ze ook niet in hun ritme en ook die set werd verloren. Ondertussen hadden David en Mathieu de eerste set redelijk vlot gewonnen. In de tweede set konden ze hun matchpunten niet benutten en verloren de set uiteindelijk met 25-23. In de derde set stonden ze tot aan de kantwissel voor maar dan ging het licht uit. Mathieu en Glenn konden hun dubbel vlot winnen tegen twee jonge tegenspelers maar bij Albie en David ging het een heel pak minder. Zij leken meer te worstelen met zichzelf dan met hun tegenstanders en verloren dan ook de match. Tussenstand: 3-1.
In de enkels moest iets aan de achterstand gedaan worden en dat was dan ook het geval. David ging in de eerste set goed van start en toen zijn tegenstander toen ook nog last kreeg van krampen leek de winst voor David binnen. De eerste set won hij nog maar de tweede en de derde set gingen spijtig genoeg verloren tegen een herboren tegenstander. Glenn won zijn enkel vrij vlot met 21-12,21-7 en bracht de stand op 4-2. Mathieu (foto) versloeg zijn tegenstander in twee nipte sets (21-17,21-19) en dus was het aan Albie om een puntje uit de brand te slepen. Hij liet zijn tegenstander veel lopen en won vrij vlot met 21-10,21-12.

Zo heeft Wit Wit 4H dus zijn eerste puntje van dit seizoen beet en neemt dus een betere start dan vorig jaar waar toen het burenduel met Oudenaarde werd verloren.

Verslag : Kapitein Glenn

Geen opmerkingen: