26 september 2009

Eerste winst voor Heren 4

Na het (late) forfait van vorig weekend (ze verdienen verdorie slagen op hun bloot g**) hadden de mannen van de vierde ploeg iets recht te zetten. Gelukkig konden ze voor deze thuismatch op een zaterdagmorgen wel genoeg volk bijeen krijgen. Na een gelijk spel een een (forfait)nederlaag behaalden ze zelfs hun eerste overwinning. Hierbij het verslagske van kapitein Glenn. (Neem daar eens een voorbeeld aan kapiteins!!!)

Wit-Wit H4 – Lokerse H7 : 6 - 2
Na het verlies van vorige week (wegens forfait) hadden David Huyghe, David Schokaert, Jochim, Frederic en Glenn de kans om terug aan te knopen met de winst in een thuismatch tegen de zevende (!) herenploeg van Lokerse.

Jochim en Glenn startten sterk door meteen de eerste dubbel te winnen tegen vader en zoon De Wilde. Ondertussen had David Huyghe het lastig tegen zijn tegenstander in de derde enkel. Hij verweerde zich sterk maar moest toch de match aan zijn tegenstander laten. Glenn leek op het eerste gezicht niet te veel last te hebben met zijn tegenstander in de eerste enkelmatch want hij won de eerste set met 21-6. Toen zakte zijn niveau ineens een heel stuk en hij stapelde de fouten op, waardoor zijn tegenstander de 2e set kon winnen en een vliegende start nemen in de 3e set. Maar Glenn vocht terug en won de 3e set met 21-19. Ondertussen waren David Huyghe en Frederic sterk aan het dubbelen in de derde dubbelmatch en wonnen de match in 2 sets. Tussenstand : 3-1
Frederic had een sterke tegenstander in zijn enkel en het werd dan ook een spannende match. Frederic won de eerste set met 21-19 maar verloor de tweede set met 21-17. In de derde set bleek Frederic de fitste van de en won de derde set met 21-13. David Huyghe en David Schokaert hadden een vette kluif aan hun tegenstanders in de vierde dubbel en maakten iets te veel fouten waardoor ze in 2 sets verloren. Frederic en Glenn hadden in hun laatste match niet veel tegenstand en wonnen vrij gemakkelijk in 2 sets waardoor de winst al zeker binnen was. Maar David Schokaert kon de overwinning meer glans geven en dat deed hij ook. Hij verloor de 1e set maar herpakte zich sterk en won de 2e en 3e set.
Eindstand: 6-2

Geen opmerkingen: