17 mei 2009

5x goud en 5x zilver op PK jeugd

(Klik op de foto voor groot formaat.)

Prachtige afsluiter van het badmintonseizoen op het provinciaal kampioenschap in Wachtebeke voor Badmintonclub Wit-Wit.. De provinciale badminton federatie maakte van de gelegenheid gebruik om eveneens de trofeeën uit te reiken voor de kampioenploegen in de inter-clubcompetities. 4 maal mocht de voorzitter een trofee in de hoogte tillen. Meisjes -11, -13 jongens -13, -15 en -17 wonnen het inter-club gebeuren. Eveneens werden de winnaars bekend gemaakt van het jeugdcircuit van het seizoen 2008 -2009. Terug waren Wit-Wit spelers aan het feesten. Sven Deventer won goud bij de jongens -13 en Benoit Notebaert won zilver bij den jongens -11. Dikke proficiat gasten.

En dan de winnaars van het PK, Arno en Flore zorgden voor de traditionele gouden en zilveren plakken, binnenpretje Flore en Klaas Maes wonnen de Mix -19 van Lieselotte en Arno.
Mathieu Vanderaispoilden heeft eindelijk zijn gouden medailles binnen, de doorbraak van onze kersverse C2 is een feit. Samen met zijn dubbelpartner Daan Philips wonnen ze het dubbelspel en Daan won nipt in de finale van Mathieu.

Nathan Gijs en Quentin Bouchez zorgden voor de 5de gouden medailles. Een sterke delegatie zorgden bij de jongens -11 voor een logische buit voor Ronse. Onze talentjes worden tegenwoordig klaargestoomd door Arno Vandenhoucke, die zijn ervaring van jaren intensief trainen aan het doorgeven is.

Andere medailles waren er voor Florence Dekimpe, Loic De Bo, Emiel Callebaut, Nathan Gijs en Quentin Bouchez, Benoit Notebaert, Lieselotte De Bleeker.

Een succesvol seizoen verdient een warme vakantie en op naar het seizoen 2009-2010.

5 opmerkingen:

Jeremie zei

Proficiat Nathan!!! Goe bezig ventie...

Jeremie :-))

Erwin zei

Een dikke duim (geleerd van mijnen kleinsten) voor alle jeugdspelerkes van Wit-Wit (dus ook Arno;-)

De Opper zei

Ook van mij een dikke proficiat aan alle jeugdspelers van Wit Wit met of zonder plak.

@ Erwin: is dat voor de opa's en oma's van die gasten dat we de laatste tijd recht hebben op dit lettertype

Erwin zei

@ Duch : Lettertype ??? Met welke browser surf jij misschien?

Joris zei

DUCH Met Armand Mores