25 april 2009

Wit-Wit-ers enkelen sterk in Lokeren

Wit-Wit was (nog eens) met een delegatie van zes man (en vrouw) afgezakt naar het tornooi van Lokeren. Zeker in de enkeldiscipline liep het niet slecht. Vijf van de zes mogen morgen terug keren... Dubbel was het iets minder.

- Mathieu won twee wedstrijden en staat morgen in de kwartfinale HE D. In de dubbel C2 was hij samen met z'n vaste partner nog een maatje te klein.
- Christophe deed hetzelfde in de HE C2. Hij won wel nog de eerste ronde dubbel (met een kruisje) maar lag er uit in de tweede ronde.
- Ook Erwin bereikte de kwartfinale in HE B2 en keert morgen terug.
- Arno deed hetzelfde in HE B1. Samen met Erwin verloor hij heel nipt in de eerste ronde dubbel B1. Het werd 25-23 in de derde set!
- Flore en Lieselot wonnen ook hun eerste ronde in DE B1 maar moesten het daarna tegen elkaar opnemen (doordat Lieselot nog steeds geregistreerd staat als Recrean-speelster)! Toch wel een foutje van de VBL! Daarin was Flore de sterkste. Zij gaat dus door naar zondag. Geen dubbel voor Flore en Lieselot die 's avonds immers nog een belangrijke competitiewedstrijd moesten spelen.

Geen opmerkingen: