05 april 2009

Wit-Wit 4 sluit in stijl af...

Uw webmaster was heel verheugd toen hij (EINDELIJK!!!) nog eens een verslagske van een ploeg in z'n mailbox vond. Dank je wel Glenn!!! De rest gaat er blijkbaar van uit dat de ovERWINaar wel altijd een verslagje zal schrijven... Leuk ook om te lezen dat Wit-Wit 4 met stijl het seizoen afgesloten heeft en dat ze de rijke traditie van Wit-Wit verder zetten.

Hoge Wal H2 – Wit-Wit H4 : 4 - 4
Heren 4 speelde vrijdagavond zijn laatste competitiewedstrijd en wou om het seizoen af te sluiten minstens één puntje halen. Albrecht, David, Gregorio en Glenn keken echter na enkele heel spannende dubbels tegen een achterstand van 3-1 aan. David en Gregorio speelden 2 goede dubbels maar verloren ze allebei en Albrecht en Glenn hadden in hun eerste dubbel verlengingen nodig in de derde set om de winst binnen te halen. In hun tweede dubbel presteerden ze echter ondermaats tegen 2 sterke D’s en verloren kansloos.
Alle spelers begonnen toch vol goede moed aan hun enkelwedstrijden waar ze een goede start namen want Gregorio (foto) en Albrecht wonnen beiden hun enkel na spannende wedstrijden die beslist werden in 3 sets. Glenn kende niet al te veel problemen met zijn tegenstander dus lag de druk op David om alsnog de volle buit te pakken. Hij speelde een goede match en kon nog een derde set uit de brand slepen maar dan was het beste eraf en hij verloor kansloos met 21-9.

Heren 4 kreeg dus waarvoor het gekomen was en ze sloten de avond (volgens traditie) af in het plaatselijke frietkot.
(
Verslag : kapitein Glenn)

1 opmerking:

Glenn zei

Twas nen leuken avond