19 april 2009

Jongens -17 kampioen !!!

De jeugd van Wit-Wit mag dit jaar een nieuwe titel aan het lijstje toevoegen. De jongens van de -17 kroonden zich in hun laatste wedstrijd tot de "beste van de provincie"! Een mooi verslagske van Glenn (waarvoor dank)!


Pluimplukkers-17 – Wit-Wit-17 : 3 - 3
De jongens van de -17 hadden aan één puntje genoeg om de titel te pakken. Hun laatste match was uitgerekend tegen de Pluimplukkers, de enige ploeg die hun nog van de titel kon houden. Het zag er na de eerste 2 matchen niet zo goed uit want Glenn verloor (verrassend) zijn enkel en ook Jérôme en Mathieu verloren hun dubbel, dit echter heel nipt met 21-19 en 22-20. Maar ze herpakten zich en Mathieu won zijn enkel en Jérôme en Glenn wonnen hun dubbel en brachten de stand weer op 2-2.
Alle druk lag bij Jérôme want het lag niet binnen de verwachtingen dat Mathieu en Glenn hun dubbel gingen winnen. Maar het draaide anders uit. Mathieu en Glenn wonnen met gemak van 2 niet zo geïnspireerde tegenstanders met 21-14 en 21-13. Jérôme (foto) was ondertussen minder goed bezig en verloor de eerste set met 21-13 maar knokte zich sterk terug in set 2 en won die dan ook met 21-8. De derde set was een echte thriller waarin Jérôme snel een voorsprong van een paar punten had maar die kwijtraakte en uiteindelijk verloor met 21-19. Al bij al waren de jongens van de -17 tevreden en keerden met een goed gevoel, en met de titel op zak, terug naar huis. (Glenn)

4 opmerkingen:

De Opper zei

Proficiat jongens ge ziet dat het extra lopen en trainen op het einde van het jaar de doorsleg kan geven!!!!!

Joris zei

Klasse en dank aan Mathieu van de andere -17ers die liever gaan mountain-biken iplv kampioen te spelen... (a propos Mathieu is nen -13)

Anoniem zei

Die andere -17er was nu toevallig NIET gaan MTB'en, maar zat op een stage voor "monitor in het jeugdwerk" ten voordele van de de stad Ronse. Deze stage kan ook zeker van pas komen bij het geven van badmintontraining aan de jongeren van WitWit. Dit gezegd zijnde, er is toch niets mis mee om naast badminton nog andere sportieve interesses te hebben.

En aan alle winnaars, welke leeftijd ook, een dikke proficiat, en doe zo verder.

Erwin zei

Frank,

Persoonlijk (en als club) zijn we heel blij met elke jongere die monitor wordt. We zien daar de merwaarde zeker van in! En natuurlijk is een brede kijk op sport welkom! (Joris opmerking was dan ook zeker "speels" bedoeld".) We hebben op de club heel wat mensen lopen met een verleden in het jeugdwerk (speelplein, grabbelpas, sportkampen). Elke monitor juichen we dan ook toe ;-)

Een (oud) speelpleinbeest