17 maart 2009

Mixploegen pakken overwinning

Voor Mix 2 stond maandagavond de derde - en laatste - wedstrijd in 5 dagen op het programma. Na de titel van zaterdag was daar echter niemand rouwig om. Ook Mix 3 mocht aan de slag, zij moesten naar Oudegem. Beide ploegen pakten een duidelijke overwinning.

WW G2 - Danlie G1 : 7 - 1
Kapitein Erwin had voor deze wedstrijd een feestelijk tintje gegeven aan de netjes. Het kwam hem op wat gegniffel te staan, maar deze wedstrijd mocht toch even in de bloemetjes gezet worden, niet? Voor de rest liet hij zo veel mogelijk alle spelers van dit seizoen in actie komen. Enkel kersvers C1-Delphine kon er jammer genoeg niet bij zijn. Zij was aan de slag met Mix 3 in Oudegem.
Dimi en Erwin mochten aftrappen en haalden de dubbel binnen in drie spannende sets. Els en Ilse hadden minder moeite met hun dubbel. Dimi pakte daarna z'n zoveelste B2 dit seizoen en ook Els won na een aangename partij haar wedstrijd. Tussenstand 4 - 0. Sophie zorgde voor de overwinning door haar enkel ook te winnen. De tweede heren enkel, tegen een C1, gaf Erwin aan Glenn (als beloning voor z'n aanwezigheid op de maandagtrainingen). Glenn (foto) speelde een heel sterke wedsrijd! Hij verloor de eerste set, maar knokte zich knap terug in de tweede. Met nog wat tips van Arno leek hij zelfs te kunnen stunten in set 3. Die ging echter met 19 - 21 nipt verloren. Jammer! Jeremy/Lieselot en Grego/Sophie mochten het seizoen afsluiten met de laatste 2 mixwedstrijden. De druk was duidelijk niet meer aanwezig en beide koppels speelden een beetje ongeconcentreerd. Een derde set was in beide wedstrijden het gevolg. Beide koppels wisten die wel te winnen wat de eindstand op 7 - 1 bracht.
Hiermee zit het seizoen voor Mix 2 er (al) op. Er werd dit seizoen geen enkele keer verloren en slechts één keer werd een "drawke" gespeeld. Mix 2 mag zich dus de terechte kampioen noemen. Volgend jaar wordt echter andere koek...

Oudegem G5 - WW G3 : 0 - 8
De ploeg van kapitein Inge (die dit seizoen nochtans gezworen had alle wedstrijden te spelen) trok zonder Inge, maar met Anneleen, Delphine, Christophe en Jochim naar Oudegem. Het succes van Delphine het voorbije weekend inspireerde blijkbaar de ploeg want er werd met 0 - 8 gewonnen. Daarna werd in Gent nog eventjes "stil gestaan" bij de klassementsstijging van Delphine. Naar we konden vernemen, was ook dit in orde... ;-)

Geen opmerkingen: