15 maart 2009

Meisjes Wit-Wit ook kampioen bij -13

Deze dames speelden deze morgen in Lokeren hun laatste competitie wedstrijd van dit seizoen. Met het maximum van de punten hebben ze de titel naar Ronse gebracht. Ik denk dat dit niet de laatste titel voor deze dames zal worden. Dus de toekomst bij de dames is verzekerd.

Proficiat aan Femke, Florence, Valeska en (Leona die ook haar steentje heeft bijgedragen in de vorige wedstrijden) vanwege de hele Wit-Wit bende. (Klik op de foto voor groot formaat.)
De meisjes -13 konden zich zondag voor de eerste keer in hun prille carrière tot kampioen kronen. Daarvoor moest Lokerse opzij gezet worden. Vol goede bedoelingen richting Lokeren dus. In de eerste wedstrijden kwam er onmiddellijk een klein kinkje in de kabel. Femke verloor (17 en 16) een beetje tegen de verwachtingen in en we stonden meteen 1-0 in het krijt. Valeske en Florence brachten op hun beurt tamelijk gemakkelijk (11 en 15) de stand in evenwicht 1-1. Florence won de tweede enkel eenvoudig (12 en 19), hoewel ze er in de tweede set de spanning in bracht door de tegenstandster van 19-11 tot 19-19 te laten terug komen. 1-2 en dus op schema. In de tweede dubbel dreven Valeska en Femke de stand op tot 1-3 (14 en 17). De titel was dus binnen. Niemand kon nog over ons komen en weg druk. Valeska gaf toch nog eens alles in de derde enkel (18 en 18), en Femke en Florence zetten de kers op de taart (14 en 11). 1-5 dus en ongeslagen naar de titel. Martin, de papa van Valeska liet de ballonnen los en zorgde voor een verrassing. Hij toverde ijsjes uit zijn hoed voor de versbakken kampioenen.
BEDANKT MARTIN EN PROFICIAT MEISJES -13.
(Artikel Bart)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Klasse dames

Anoniem zei

Proficiat meisjes!!!
Binnen enkele jaren willen we jullie ook in één of andere mix-ploeg kampioen zien spelen! Dat lukt vast en zeker!

Anoniem zei

proficiat Florence, Femke en Valeska!!

Anoniem zei

Amaai, kampioen zonder puntenverlies.
Dikke proficiat meisjes!!!

Anoniem zei

PROFICIAT - Knappe prestatie

Ik schrijf de laatste tijd niets anders meer als comment.