15 februari 2009

Het wordt (erg) moeilijk...

Pluimplukkers H1 - Wit-Wit H1 : 7 - 1
Deze avond kreeg Wi(e)t-Wi(e)t 1 in z'n derde wedstrijd van het seizoen op bezoek bij de Gentse Pluimplukkers een ferme nederlaag aangesmeerd. Bij aanvang had iedereen er nog goeie hoop in (foto) en toen bleek dat Daan Desmet niet zou meedoen begon die hoop nog meer te groeien. Toen bij aanvang van de ontmoeting Arno en Heylie den vierde dubbel wonnen werd zelfs even van een kleine stunt gedroomd. Maar het dromen was snel voorbij. Duch en Ben verloren (niet onverwacht) den eersten dubbel tegen 2 A-spelers. Arno en Dje (foto) leken daarna een "te pakken" dubbel voorgeschoteld te krijgen. Maar Djé was duidelijk niet in z'n sas. Z'n aanvallend spel kwam er niet uit en aan het net was het helemaal een ramp. Verlies was niet te vermijden. In de laatste dubbel met Heylie ging het van kwaad naar erger. In de eerste set demonstreerden de mannen van de Pluimplukkers en Heylie en Djé werden bij momenten weggespeeld. Ze "prutsten" soms zo veel dat de Pluimplukkers hun concentratie verloren na de eerste set en plots de tweede verloren. In de derde set waren ze weer bij de zaak en wonnen ze de wedstrijd. Tussenstand 3 - 1.
Ook in de enkelwedstrijden kon Wit-Wit de bakens niet verzetten. Arno verloor tegen een A-speler en ook Duch ervaarde dat de slagvastheid en techniek van een A-speler toch nog net iets hoger liggen. Ben speelde een goeie wedstrijd maar moest z'n meerdere erkennen in een heel sterke B1. En Djé? Laat ons zeggen dat hij de lijn uit z'n dubbels doortrok in z'n enkel... Twee snelle sets later en een racket minder was de wedstrijd en de ontmoeting afgelopen. Einduitslag : 7 - 1.

"Dikke niet"
Kortom, bij de vrouwen was het donderdag misschien "net niet", maar hier was het "dikke niet". En om dit niveau bij te benen zal nog heeeeel veel moeten getraind worden... ;-) Of Wiet-Wiet in den "derden tem" nog iets heeft kunnen rechtzetten is (nog) niet bekend...
Met een 0 op 6 en de volgende wedstrijd tegen de ongeslagen leider Webasca ziet het er voor Wit-Wit 1 alvast niet goed uit! Het behoud wordt nu wel heel erg moeilijk...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een beetje zelf kritiek: als ge niet goed bezig bent op training krijg je dit. het zou ons moeten motiveren om elke wedstrijd tegen A's te mogen spelen maar het tegendeel is waar!!!!!!!

Derden tem gewonnen.

Anoniem zei

Het leuke aan Wiet-Wiet is (en blijft) dat we ondanks de fikse nederlaag toch goe gelachen hebben! En deze maal was het vooral met onszelf ;-) ;-)