13 december 2008

2 dubbeltitels in Herne

Wit-Wit trok nog eens met een (kleine) delegatie naar een tornooi. Herne mocht daarbij niet ontbreken. Sophie, Inge, Gregorio, Julien, Christophe, Grego en Erwin verdedigden er de "kleuren" van Wit-Wit. Met redelijk succes... Vandaag stonden alle dubbelwedstrijden op het programma.

Julien en Christophe winnen ook in C2
Beide spelers, nog maar net C2, speelden hun eerste dubbels in de C2. En hoe! Ze wonnen hun poule en plaatsten zich voor de finale. Ze moesten daarvoor wel in een heel lastige wedstrijd langs twee jonge knapen van de topsportschool. In de finale hadden ze weinig tegenstand en ze wonnen die dan ook overtuigend. Als debuut in de C2 kan dit tellen!

Ook Gregorio speelde een mooi tornooi. Hij speelde 2 maal met een kruisje maar dat belette hem niet de halve finale Heren Dubbel D te spelen. Ook in de mix deed hij aardig mee. Sophie en Inge wonnen en verloren in hun poule Dames Dubbel C1. Voor Inge en Julien zat het mixtornooi er na één wedstrijd op.

Grego en Erwin (weer) in finale...
Erwin stond in Herne al voor de vierde keer op rij in de finale Heren Dubbel B2, voor Grego was het de derde keer. Vorig jaar werd nog verloren, maar deze keer konden Erwin en Grego het wel afmaken. Tegen een sterk duo gingen ze fel van start waardoor ze de tegenstanders wat uit hun lood sloegen en nooit in hun spel lieten komen. Winst in twee sets was het gevolg. In het Gemengd Dubbel B2 bereikten Sophie en Grego net niet de finale. De beslissende wedstrijd in de poule werd in drie spannende sets (telkens met verlengingen) verloren.

Morgen staat het tornooi in enkel op het programma. Julien, Christophe, Erwin en misschien Gregorio wagen hun kans...

1 opmerking:

Anoniem zei

klasse wit-wit