04 november 2008

Mix 2 pakt herfsttitel

Mix 2 was al aan de laatste wedstrijd toe van de heenronde. Ook dit keer werd de thuiswedstrijd afgehandeld met een wat verhakkelde ploeg. Ilse (gekwetst), Sophie en Delphine (in Gent), Erwin (loting tornooi) konden er niet bij zijn. Els, Djé en Christophe sprongen weer in. Samen met Grego, Dimi en Lieselot wonnen ze van concurrent Drive.

Wit-Wit Gemengd 2 - Drive Gemengd 2 : 5 - 3
Beide ploegen waren deze competitie nog ongeslagen. Het beloofde dus spannend te worden. En dat was ook zo. Dje en Grego wonnen de herendubbel maar de damesdubbel ging (alweer) verloren. In de enkelwedstrijden ging het beter. Djé en Dimi wonnen waardoor Wit-Wit 3 - 1 voor kwam. Els verloor echter haar enkel waardoor het weer spannend werd. Lieselot won wel en verzekerde alvast het gelijk spel. Met winst in één van de mixwedstrijden zou de buit zelfs helemaal binnen zijn. Grego en Lieselot zorgden hiervoor. De mix van Els en Duch deed er eigenlijk niet meer toe, maar het werd nog een superspannende wedstrijd. Zeker het einde van de derde set was (niet hoogstaand maar wel) bloedstollend. Beide kanten misten enkele onbegrijpelijke punten. Via ondermeer een pluim op de lijn ging de winst uiteindelijk nog naar Drive met 22 - 24.
Einduitslag 5 - 3. Met deze winst sluit Mix 2 de heenronde ongeslagen af met 12 op 12. Van de kampioenstitel is echter nog lang geen sprake. Het belooft een spannende terugronde te worden...
Kapitein Erwin (die door de loting van ons eigen tornooi) niet kon meedoen bewees nog zijn nut door den derden tem binnen te halen in de Harmonie ;-)

4 opmerkingen:

Djéee-Slet zei

Djé heeft wel den enkel gespeeld en (alweer) gewonnen é...
:-))

Erwin zei

Inderdaad. Ere wie ere toekomt. (Foutje in mijn verslag.) Dat wordt aangepast...

Anoniem zei

proper da jullie mij niet lieten meespelen voor den derden tem...
Mag nie meer met WW3-WW4 en WWmix3 en nu al nie meer tijdens de verlengingen ook. proper proper proper

groeten
Joris

Anoniem zei

OH joris toch, ge moogt van mij eens bij mij gaan kijken waar da t'licht nie brandt... ge moogt er eens doen wat ge wilt...een volledig halfuurtje! :-)
Djé