07 oktober 2008

Wit-Wit 2 pakt eerste punten

Wit-Wit H2 - 4Ghent H1 : 8 - 0
De doelstelling van WWH2 is dit seizoen : "Thuis punten pakken, uit pinten pakken". Na de eerste uitnederlaag was het dus de opdracht om in de eerste thuiswedstrijd voor winst te gaan. Dimi (werk) kon er niet bij zijn, maar Djé, Duch en Heylie kwamen de ploeg versterken, die voor de rest bestond uit Venterke, Erwin en Moerie.
Kapitein Erwin goochelde wat met de dubbels maar alles pakte goed uit. Zowel Djé/Heylie, Duch/Venterke, Heylie/Erwin en Erwin/Moerie wonnen hun dubbel in twee sets. Het allereerste punt was al binnen. Ook in de enkels ging het vrij vlot. Enkel Djé had het in zijn wedstrijd in de eerste set behoorlijk moeilijk met zijn tegenstander en de pluimen. Hij wist zich echter knap te herpakken en won in drie sets. Duch had minder moeite en won vlot in twee sets. Erwin en Venterke zorgden (in een bijna lege zaal ;-) nog voor winst in de twee resterende enkels (al had Erwin daar nog drie sets voor nodig). Hierdoor stond plots de 8 - 0 op het bord! Het moet gezegd : het was een tijdje geleden dat we dat nog eens meegemaakt hadden (en naar ze zelf zeiden , de tegenstanders ook ;-).
Venterke en Erwin zorgden er nog voor dat ook "den derden tem" gewonnen werd zodat het een mooie avond was ;-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

@Victory: Derde bericht dat ik lees en derde opmerking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inge en ik hebben ook "den derde tem" helpen binnen halen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Ik dacht dat mijnheer niet wenste geassocieerd te worden met den tweede ploeg ??? ;-)

Anoniem zei

Als het mij uitkomt wel!!!!!!! :)