17 oktober 2008

Mix 1 grijpt laatste strohalm

Gisterenavond stond voor Mix 1 een belangrijke wedstrijd op het programma. De ongeslagen leider in derde liga, Latem, kwam op bezoek. Wou de eerste mixploeg nog een waterkansje hebben op de titel dan moest gewonnen worden. Bij elk ander resultaat was de titel nu al zo goed als zeker voor Latem. WW G1 deed wat moest en won de wedstrijd.

Wit-Wit Gemengd 1 - Latem 1 G : 5 - 3
Bij Wit-Wit konden Flore en Arno nog een keer meedoen. De rest van de ploeg bestond uit Djé, Els en Lieselot. Latem daarentegen kwam wat verzwakt aan de aftrap want ze misten hun beste enkelspeler. De dames van Latem waren echter op volle sterkte en daarin schuilde het gevaar... Flore en Lieselot verloren dan ook zonder veel discussie de dames dubbel. Arno en Djé hadden minder moeite om de heren dubbel wel te winnen. Tussenstand 1 - 1 . De enkelwedstrijden zouden veel bepalen. Arno en Dje wonnen vrij vlot hun wedstrijd en brachten WW op 3 - 1. Ook Flore wist haar enkel te winnen. Els ging in drie sets de boot in. Tussenstand 4 - 2. Hierna brachten Arno en Lieselot Wit-Wit op een onoverbrugbare voorsprong door hun mix te winnen. De druk was duidelijk van de ketel en dat was te merken in de mix van Els en Djé die verloren ging. Eindstand : 5 - 3.
Met deze overwinning nadert Wit-Wit tot op 2 puntjes van Latem en behoudt het een waterkansje op de titel. Dan moet vanaf nu wel alles gewonnen worden en moet er gerekend worden op puntenverlies van Latem. De uitslag van deze wedstrijd deed wel beseffen dat er (door omstandigheden) in de voorbije wedstrijden al heel wat punten te grabbel gegooid werden. WW G1 had al hoger kunnen staan... (Maar ja, ook dat is nu eenmaal competitie.)

Geen opmerkingen: