08 oktober 2008

Marthe : de eerste plaatjes



Zoals beloofd heeft uw reporter er alles aan gedaan om hier enkele uurtjes na de geboorte exclusief de eerste beeldjes te tonen van de nieuwste telg in de Wit-Wit-familie : Marthe. Het moet gezegd : het is een prachtig meiske geworden ;-) De club wenst beide ouders een dikke proficiat!!! Babs wensen we na een zware nacht (die eindigde op een keizersnede) ook een goed herstel. De papa die wensen we veel geduld met zijn beide "madammen" ;-)

En oh ja, ondanks alle aanspraak van Joris, Duch of Dje was het ondergetekende die door de dokters uitgeroepen werd tot "papa" ;-)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dikke bezen voor deze wolk van een dochter! Tot binnenkort...

Anoniem zei

Nogmaals langs deze weg een dikke proficiat aan de nieuwe mama, meter en peter alsook aan alle familieleden van deze prachtige dochter!!

@Victory: zou je niet beter de DNA test afwachten voor je met die laatste uitspraak komt!!!

PS: ook aan Heylie nen proficiat. Kwee wel nog niet waarom maar het moet van mijn madam!!!!

Anoniem zei

@ Duch : Ik kan als reporter enkel maar verslag uitbrengen van hetgeen de dokters daar in het ziekenhuis beweren... Ge weet: bij mij de waarheid, niets dan de waarheid ! ;-)

Djéee-Slet zei

TIS nen Keyzer!!!!! bende zeveraars...

Anoniem zei

Allemaal goe van klappen... maar inlappen das alleen voor de ervaring. Als ik er maar 35 min naast zit, dan is La papa toch zeker gekend.