01 mei 2008

Verslag van Arno

Verslag dag 1: De dag begon al met een ana"wit-wit"isme; we waren niet minder dan 40min te vroeg ter plekke. Al vanaf de eerste minuut merkte de hele entourage van wit-wit dat Celien op de tippen van haar tenen liep. Ze was "toppienerveus". Nadat we ons hadden geïnstalleerd werd het tijd om op te warmen. Celien en Arno palmden een van de terreinen in en sloegen wat pluimen min of meer richting elkaar. Na nog geen 2min. opwarming kwam er zich een jongeman spontaan aanbieden om ook wat pluimkes te slaan. Arno merkte terecht op dat deze jongeman onze geliefde sport al eerder had beoefend. Een potentiële wit-witter?? Nadat er zich nog een jonge kerel aanbood kon de eerste dubbel van de dag al meteeen gespeeld worden, zonder inzet wellinswaar. Na een 20-tal minuutjes te hebben opgewarmd kon het echte werk beginnen. De eerste set verliep gelijk op tot op het moment dat Celien & Arno, bij een 11-11 stand, een versnelling hoger schakelden. De set werd binnengehaald met een 21-15 score op het bord (van de scheidsrechter). De tweede set verliep nog iets vlotter waardoor de tegenstanders op mekaar begonnen te mekkeren, of toch vooral de heer op zijn vrouwelijke medespeelster. Set 2 werd met 21-12 gewonnen en de eerste overwinning was een feit. Een flitsende Celien lag aan de basis van deze mooie overwinning en Arno, zoals reeds vermeld in het vorige artikel, haalde niet zijn niveau van vorige week maandag. De coach vond dat het zijn plicht (en terecht) was om der enen te betalen. Nadat Celien haar trui, min of meer onder dwang, had aangetrokken ging het richting cafetaria. Na een goed uur gingen we terug richting zaal. Na snel even binnengewipt te hebben bij de andere sporten (judo, tafeltennis en basketbal) was het weeral tijd voor opwarming. Dit keer geen vrienden gemaakt maar wel van het plein geschopt waardoor Celien en Arno achter de tribunes moesten kloppen. Na enkele rake smashes van Celien en onhoudbaar voor Arno werd de volgende wedstrijd afgeroepen. Al snel merkten we dat deze tegenstander van een ander kaliber was, maar Celien & Arno speelden toch mooi mee. De eerste set ging verloren met 21-20 (neen dit is geen typfout, dit zijn de regels dit weekend). De tweede set was ook nu weer razend spannend maar werd wederom verloren met 21-20. Het was op Arno zijn gezicht af te lezen dat het hem niet aanstond dat Celien zo zwaar onder druk werd gezet door de valide speler van de tegenpartij, terwijl hij zo braafjes speelde. Hij is duidelijk uit op revanche morgen (er wordt tegen elke tegenstander 2x gespeeld) en een overwinning is nodig om nog bovenaan te eindigen. De gehele entourage wil daarom via deze weg nog eens een oproep doen om Celien en Arno morgen ten volle komen steunen vanaf 13u25 in de Xpo-hallen van Kortrijk. Indien je zou mee willen, maar geen vervoer hebt: seintje aan Joris via mail of GSM. Tot dan!