14 maart 2008

Wit-Wit 3 op kop in derde provinciale B

Gisterenavond keken de heren van Wit-Wit 3 en die van Landegem elkaar in de ogen. Een belangrijk matchke in derde provinciale B. Landegem stond immers eerste in de stand met één punt voorsprong op WWH3. Wou Wit-Wit nog een kans maken op de titel dan moest gewonnen worden! En dat lukte! WWH3 (foto) versloeg Landegem met ruime 7 - 1 cijfers en springt zo over Landegem naar de kop van de rangschikking.

Wit-Wit 3 overwint plastiek!
Dat de belangen groot waren bewees Landegem door een tactische opstelling uit de hoed te toveren. In de dubbels werden alle C1's netjes gekoppeld aan een C2 zodat met plastiek moest gespeeld worden... Iets waar de mannen van Wit-Wit nogal gevoelig aan zijn. En het leek bijna te lukken. Erwin en Dimi kregen in set één dubbelles maar konden zich herpakken in set twee. De derde set was een dubbeltje op z'n kant die met 23-21 gewonnen werd (maar verdiend kon je het niet noemen.) Ook Venter en Moerie hadden intussen drie sets nodig. In de tweede wedstrijd lukte het bij Dimi en Erwin wat beter (winst in twee sets) maar Moerie en Joris verloren in drie sets. Tussenstand 3 - 1. In de enkelwedstrijden (met veer!) ging het beter. Dimi en Erwin zorgden vrij snel voor de beslissende 5 - 1 kloof. Venter bewees dat hij de laatste tijd weer beter aan het spelen is en won van de kerel die hem vorige keer nog 2 minpunten gekost had. Pierre zorgde misschien wel voor dé verrassing door ook de maat te nemen van een C1!

Door deze overwinning komt Wit-Wit 3 met één punt voorsprong aan de leiding in derde provinciale B. Met nog twee wedstrijden voor de boeg heeft Wit-Wit alles in eigen handen...

Gisterenavond moest WW3 alvast heel erg diep gaan om ook den derde tem nog te winnen. "Respect" voor de mannen van Landegem. Het zou leuk zijn mochten deze ploegen elkaar volgend jaar weer treffen (of het nu in derde of tweede is) ;-)

1 opmerking:

Unknown zei

PROFICIAT heren!!