18 maart 2008

Dames Wit-Wit 1 gunnen Drive de titel...

De dames van Wit-Wit 1 verloren gisterenavond met 6 - 2 op het veld van Oudegem. Hiermee moeten ze de titel in eerste provinciale definitief aan Drive laten die thuis met 7 - 1 van Lokerse won.

Omdat er na het gelijke spel van vorige week tegen Drive nog weinig geloof was in het feit dat Drive nog ergens punten zou laten liggen, liet kapitein Els zowel Flore (examens) als Charlotte (familiale omstandigheden en examens) thuis. De vervangsters waren Anneleen en Betsy. Ondanks de inzet van beide dames liet deze vervanging zich uiteraard voelen... Bovendien is Oudegem aan een sterke terugrond bezig. In de dubbels kon geen enkele partij gewonnen worden. In de enkelpartijen liet Betsy zien dat ze sterk aan het spelen is... Ze zou nog één puntje nodig hebben om C2 te worden. Ook Els won nog haar wedstrijd. Eindstand 6 - 2.

Door deze nederlaag en de overwinning van Drive is de titel en promotie naar Liga nu definitief voor de dames van Drive (foto). PROFICIAT aan deze terechte winnaars!!! (Al blijft het natuurlijk een beetje jammer dat op enkele cruciale momenten WWD1 niet over de volledige ploeg kon beschikken. Maar dat is nu eenmaal competitie...)

Op hetzelfde moment speelde Oudegem Heren 2 trouwens gelijk tegen Lokerse 2. Niet onbelangrijk voor Wit-Wit Heren 2 in de strijd om het behoud in eerste provinciale. Die is bijzonder spannend met nog maar liefst 6 ploegen die in aanmerking komen! Zelfs de nummer 3 is nog niet veilig. Klik hier voor de stand. Donderdag staat in dit kader een belangrijk treffen op het programma tussen WWH2 en Oudegem H2...

1 opmerking:

Anoniem zei

Met pijn in mijn Wit-Wit-hartje maar geheel terecht, wens ik Drive een dikke proficiat met de titel!