09 maart 2008

Backhand Geoffrey stunt...

Wit-Wit 2 trad deze avond aan tegen de Pluimplukkers, de tweede in de stand. Wit-Wit 2 kon de punten goed gebruiken in de strijd om het behoud, maar zat vooral met de belofte van Gentse in het hoofd. Wanneer WW2H een punt afpakte van de Pluimplukkers was Gentse kampioen en zouden ze er "enen" betalen. WWH2 deed wat het moest doen en won met 1-7! In de dubbels verloren Duch en Erwin nog (al was een derde set zeker verdiend) maar Arno-Heylie, Duch-Heylie en Arno-Erwin wonnen wel. In de enkels kwam WWH2 nog sterker voor de dag. Zowel Arno als Duch wonnen tegen een B1 en ook Erwin deed zowaar hetzelfde! Oh ja, ook backhand-Geoffrey speelde nog ne keer nen enkel en won zowaar! Applaus op alle banken! Hiermee was de eindstand 1-7 en was Genste kampioen. De belofte indachtig trok WWH2 naar de sporthal van Genste, maar groot was de ontgoocheling toen bleek dat er (na lang zagen) amper twee "toerneekes" van af konden! (Wit-Wit heeft grotere feestjes gegeven toen ze naar Liga gingen...) WWH2 trok dan maar eventjes zelf de stad in... Ze hielden het echter rustig want de volgende dag stond alweer een wedstrijd te wachten... Ook een politiecontrole op amper 100 meter van Erwin z'n deur werd nog netjes overleefd. Ja, de mannen van Wit-Wit zijn zo slecht nog niet... (P.S. Bedankt Sophie voor de gastvrijheid en het zonder-draad-internet... )

19 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog een geluk dat de mannen van den 1e ploeg geen "neen" kunnen zeggen en zo den 2e ploeg toch kunnen opvullen

Anoniem zei

Hey merci mannen. 't Was nog ne keer geestig om met nen halve eerste ploeg op stap te gaan ;-) (Hoewel het nog erg rustig was...) Trouwens 't is nog maar eens gebleken dat jullie je plaats in Liga wel waard zijn. En nu Backhand-Geoffrey wat vertrouwen bijgetankt heeft voor zijnen enkel kan het ook daar alleen nog beter gaan ;-)

Anoniem zei

@ Babs : Excuseer : als ploegkapitein moet ik dit formeel tegenspreken. Deze heren behoren officieel dus wel degelijk tot den tweede ploeg en het zou maar van een zekere "dikkenek" getuigen mochten ze zich te goed voelen om voor "hun ploeg" te spelen. (Al heb je wat dat "neen" zeggen betreft, natuurlijk wel gelijk ;-)

Anoniem zei

@kapitein: allemaal goed en wel, maar er staan deze week voor hunnen "niet-officielen ploeg" ook al 3 wedstrijden op het programma. Over te veel van het goede gesproken... Maar ja, als het is om naar Gent te gaan, gaan ze allemaal graag mee he...
Nog een chance dat den "Geoffrey" toch nog iets opleverde op verplaatsing ;-)

Anoniem zei

@ Babs : Er zijn twee thuismatchen bij... Daar klappen we niet over ;-)
En ja, uwen Geoffrey heeft ook ne keer zijne andere kant (dan den backhand) laten zien ;-)

Anoniem zei

@ ALL: PARLE A MA " BACKHAND" MAIN

Anoniem zei

Das just, de thuismatchen das niks, tis alleen den après-match he...;-)
Soit, misschien volgend jaar beter organiseren dat dezelfde spelers niet in 3 verschillende ploegen moeten aantreden? Waar zijn trouwens de originele spelers van den 2e ploeg gebleven?

Anoniem zei

Die zitten in de derde ploeg, waarvan de spelers dan weer in de vierde ploeg spelen. Je ziet : WW is goed georganiseerd, er zit een systeem achter ;-)

Anoniem zei

@ Babs : Speciaal voor u heb ik er voor gezorgd dat de mannen van Flying Shuttles afgezegd hebben voor de match van donderdag. Zo heeft uwen Geoffrey wat rust ;-) En zeg nu nog ne keer dat de mannen niet naar de vrouwen luisteren..

Djéee-Slet zei

klappen jhullie niet tegen elkaar ofzo dat je alles per blog uitlegt, droevig ze...

Anoniem zei

Ik hou mij inderdaad niet in met "barmeisjes"... ;-)

Anoniem zei

a propos babsie ge moet nie antwoorden op mijn smske zulle

Anoniem zei

Djé, ik denk dat je twee kapiteins door elkaar haalt...

Ik ben Il Capitano (Heylie of Geoffrey zoals je wil) den anderen is gewoon kapitein van den tweeden ploeg.

Dus droevig is dat niet hé.

Anoniem zei

"GEWOON" kapitein van den tweede ploeg... Een beetje op uw woorden passen hé snotneus! Ge spreekt wel over de ere-kapitein hé ;-) Diegene die jullie na jarenlange zelfopoffering netjes in Liga afgezet heeft...

Anoniem zei

baaaaabsieeee

Anoniem zei

@anoniem: tzou misschien handig zijn om uwe naam te weten zodat ik weet over welke sms het gaat???

Anoniem zei

Het gaat waarschijnlijk over Joris die weeral vergeten is zijne naam eronder te zetten.

@ de kapitein, je hebt gelijk, je bent de ere-kapitein en niet zomaar gewoon de kapitein van de tweede ploeg. Maar niet veregetn dat je zelf beslist hebt om een stapje opzij te ztten voor het jonge geweld dat stond aan te komen hé :-)

Anoniem zei

sms zaterdagavond en geen antwoord

Djéee-Slet zei

kvind toch droevig... :-((