29 februari 2008

"Back-hand Geoffrey" morst met punten

Gisterenavond verloor Wit-Wit 2 (laatste in de stand) van de onbedreigde leider Gentse met 2 - 6. Op het eerste zicht een logische uitslag, maar wie de wedstrijd zag, weet dat WW eigenlijk minstens een punt had moeten binnen rijven. Een punt die van levensbelang had kunnen zijn in de strijd om het behoud.

Dat Duch en Venterke de eerste dubbel (tegen de broers Govaerts) verloren was "normaal", maar wat "Geoffrey" en Erwin lieten zien in hun dubbel niet. De eerste set werd met zo een gemak gewonnen dat beide nooit in hun spel zaten toen in set twee en drie het niveau wat omhoog ging. Vooral de manier waarop "Geoffrey" zijn back-hand aan het oefenen was, viel zelfs de toeschouwers op de bank op... Een dubbel die eigenlijk had moeten gewonnen worden. In z'n tweede dubbel speelde "Geoffrey" beter en samen met Duch speelde hij een erg spannende dubbel tegen "de broers" die jammer genoeg verloren ging. Dimi en Erwin hadden dan weer geen moeite in dubbel vier. Gevolg : 1 -3 na de dubbels en zoals al vaak gezegd : één dubbelke te weinig. Venterke speelde een heel verdienstelijke enkelwedstrijd maar verloor tegen een B1. En ook Duch moest de duimen leggen in een heel spannende wedstrijd. Dimi speelde een puike wedstrijd en won wel van een B1. (Dimi is -bijna- weer helemaal back ;-) Maar het ergste moest nog komen : "Geoffrey" (foto) maakte z'n avond compleet door ook z'n enkel te verliezen tegen nen C1. (Nen enkel-specialist zal het nooit worden zeker?). Einduitslag 2 - 6, daar waar het zeker 4 - 4 had kunnen (moeten?) zijn...

Wit-Wit benut extra nacht...
Gentse was met deze 2 - 6 overwinning zo goed als zeker kampioen en stijgt naar eerste liga, waar ze ook thuis horen. Omdat er nog geen 100 procent zekerheid was (enkel 99 %) gingen ze echter nog niet echt uit de bol. Wit-Wit liet dit echter niet aan z'n hart komen en won dan ook overtuigend (héél overtuigend zelfs ...) den aprés! De extra nacht die om 24 uur begon werd ten volle benut ;-)

Geen opmerkingen: