24 februari 2008

4 x Goud en 1 x Zilver op BK Jeugd

Het voorbije weekend werden te Louvain-la-Neuve de Belgische Kampioenschappen badminton voor de Jeugd betwist. Flore en Arno Vandenhoucke, van badmintonclub Wit-Wit Ronse, ontgoochelden niet en keerden met maar liefst vier titels en een zilveren plak terug. Een prestatie van formaat! (Foto fons VDV).

Flore belgisch kampioen enkel, dubbel & mix (-13)
De meest in het oog springende prestatie kwam van Flore (foto) die alles won wat er te winnen viel. Ze kroonde zich in de categorie -13 tot Belgisch Kampioen in Dames Enkel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel. Een perfect parcours! Flore, die begin januari nog bekroond werd tot Ronsese sportlaureaat bij de jeugd, bewijst hiermee dat ze nog steeds de absolute top is in het Belgisch jeugdbadminton en zelfs in Europa! (Foto Fons VDV)

Arno belgisch kampioen heren dubbel (-19)
De prestatie van Arno, die goud en zilver haalde, mag echter even hoog ingeschat worden. In de hoogste reeks (-19 jarigen) behaalde hij zowel in het enkelspel als het dubbelspel de finale. Waar hij in het enkelspel nog de duimen moest leggen tegen de absolute topfavoriet (en A-speler) Damien Maquet kon hij er in de finale van het heren dubbel wel afstand van nemen. Het werd een spannende driesetter die hij samen met zijn maatje Valentijn Beckers (W&L) wist te winnen. In de wetenschap dat Arno de voorbije week nog ziek in bed lag mogen we hier van een heel knappe prestatie spreken! (Foto Fons VDV)
Met deze titels en ereplaatsen wordt ten huize Vandenhoucke een rijk gevuld badmintonpalmares alweer een stukje langer...

Met dank aan Fons VDV voor (alweer) de mooie foto's.

UPDATE : Deze info werd mooi overgenomen op Ronse Blogt ;-)

6 opmerkingen:

Unknown zei

Schitterend Flore en Arno!!!!
Dikke proficiat!!!

Anoniem zei

Hoi, pipeloi!! Dikke ze ne!! Daar mag je wel een keer nen goeien op drinken! Vanwege de mama;-)

Anoniem zei

Proficiat S...jes!!! Daar drinken we allemaal een op! breng je geld maar mee Joris en Fabine!!!

Anoniem zei

Proficiat Flore en Arno.

Ik zal aan Cliff alvast vragen deze avond open te doen...

Anoniem zei

Alweer een topprestatie van de VDH-kes.

Dikke proficiat Flore en Arno met jullie nieuwste Belgische titels.

Anoniem zei

Gefeliciteerd, weer eens prachtprestaties van Flore en Arno.

fam. Ceulemans