21 januari 2008

"We kunnen alleen groeien"

Gisterenavond heeft een fel gehavend Wit-Wit 2 een blauwtje opgelopen in Lokeren. Het stond razendsnel 7 -1. Wegens verjaardagsfeestjes, familiefeestjes en "moeder de vrouw" konden noch Arno, Heylie en Duch mee. Wit-Wit 2 bestond daarom uit : Erwin, Dimi, Venterke, Moerie en Joris (die z'n debuut maakte in eerste provinciale?)... Het was deze keer dus Wit-Wit 2,5...
Lokerse had duidelijk op de komst van Arno gerekend en had zich versterkt met een extra B1... Het verslag kan kort zijn (net als de wedstrijden). In de dubbels speelden Erwin en Dimi een heel goeie tweede set en ook Venterke en Moerie boden in de tweede set goed weerstand. Voor de rest was het "pluimpjes rapen"... Het stond dus snel 4 - 0. Eenzelfde verhaal in de enkels. Een duidelijk ontgoochelde B1 (die had gerekend op een leuk matchke tegen Arno) maakte brandhout van Erwin. Ook Venterke en Joris hadden weinig in de pap te brokken in hun enkel. Dimi zorgde na een heel leuke wedstrijd wel nog voor de eerreder en won verdiend. Einduitslag 7 - 1! Tja, als ge als ploeg om 19 uur voor de deur van de sporthal staat, om 21 uur al samen onder douche staat en slechts op 2 terreinen tegelijk gespeeld hebt, dan weet ge dat ge "afgedroogd" zijt! Of zoals Moerie het nog positief verwoordde : "We kunnen alleen nog groeien".

Het is duidelijk dat deze ploeg zonder het engagement van wat mannen van "den ieste ploeg" weinig te zoeken heeft in deze reeks. Maar we blijven proberen ;-) Om de mannen van Wit-Wit enigszins te troosten (of was het de hongerige blik in hun ogen) bestelden die van Lokeren (op eigen kosten) nog 3 kaasbordjes. Merci!

Ondertussen was Lokerse 1 ook aan de slag tegen Damme 1. Twee tegenstanders van onze eerste ploeg. Lokerse won met 5 - 3 (vooral door de dubbels.) Maar een persoonlijk verslagje hierover vind je binnenkort ongetwijfeld op de blog van Geert De Baets. (Zie links)

1 opmerking:

Anoniem zei

overwinnaar, je mocht toch wel een fotooke gezocht hebben waar ik in beweging ben.
't is precies dat ik.....