13 januari 2008

Ook Heren 1 van start...

Op dit moment speelt onze" eerste ploeg" z'n eerste wedstrijd van het seizoen. In de Liga-competitie wordt immers pas na nieuwjaar gestart.
(In de eerste seizoenshelft werd de gemengde competitie afgewerkt.)
Na de verrassende titel van vorig jaar is het uitkijken naar de prestaties van onze ploeg in tweede Liga. Het is duidelijk dat het behoud een absoluut succes zou zijn.

Een leuk detail is dat Wit-Wit 1 de competitie mag starten op het veld van Damme. Van deze ploeg (die als tweede mee promoveerde) werd vorig jaar op verplaatsing nog zwaar verloren en thuis in een geladen thriller gewonnen. In theorie dus een ploeg waar misschien wat tegen te halen is. Vraag is echter of Wit-Wit 1 dit seizoen al / nog even scherp staat als vorig jaar...

UPDATE... WW1 wint eerste wedstrijd !!
De heren van Wit-Wit 1 hebben hun start niet gemist en wonnen hun eerste wedstrijd tegen Damme met 3 - 5! Een verslagje van de ploegkapitein volgt nog! Lees hier alvast het verslag vanuit het kamp van Damme.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

ik ben er sletjes. T was weer de max vandaag!!!!!

Anoniem zei

Ja het was weer niet te doen...

Tussenstand voor de Wiet wiet'ers:
Heylie : +2
Arnoot! : +2
Bennie : +1
Djé : 0
Duch : 0

Ciao

Anoniem zei

Ik denk dat de mannen hier weeral bewezen hebben dat ze vooral sterk zijn in den après-badminton!!!! (met ne zatten-stinkenden vent als gevolg!)

Anoniem zei

Babs troost u er zijn maar 5 wedstrijden meer op verplaatsing