16 januari 2008

Gemengd 2 blijft op koers

Mee aan de leiding...
Wit-Wit Gemengd 2 won maandag met 7 - 1 cijfers van Smash for Fun, de vierde in de stand. Hoewel ze zich met een goeie dame versterkt hadden, stonden hiermee dezelfde cijfers op het bord als in de heenwedstrijd. De heren van Wit-Wit (Heylie, Erwin en Dimi) waren duidelijk wat sterker en ook Flore won haar wedstrijd. Enkel Ilse kende een moeilijke start maar wist zich na het verlies van de Dames Dubbel en het verlies van de eerste set in haar Enkel toch te herpakken. De mixen werden dan weer vlot gewonnen.
Eindstand 7 - 1. Hiermee blijft Wit-Wit Gemengd 2 samen met Beveren aan de leiding in derde provinciale...

Verlies tegen de buren voor WW4
Op hetzelfde moment verloor Wit-Wit 4 van de buren van de Recrean. Hiermee hadden de mannen van Oudenaarde hun revanche beet. In de heenronde hadden ze immers eerst met 3 - 5 verloren waarna de PBO de stand (wegens een vermeende opstelling van een niet-aangesloten speler) op 4 - 4 gebracht had om ze dan toch weer terug te brengen op 3 - 5. Enfin, deze keer wonnen ze zonder discussie al was het na een heel spannende ontmoeting met enkele boeiende drie-setters...

Klachten
Er waren achteraf wel wat (terechte) klachten van de bezoekers omdat ze niets te drinken kregen aangeboden. Het blijft inderdaad een jammere zaak dat de cafetaria tegenwoordig niet meer open is. Hopelijk wordt er snel een oplossing gevonden en kan Wit-Wit weer een "gastvrije" club zijn zoals het hoort!

Geen opmerkingen: