11 januari 2008

Druk avondje competitie...

Wit-Wit startte de terugronde van de competitie met maar liefst 3 thuismatchen op dezelfde avond. Twee maal winst en één maal verlies was het verdict.

Winst voor WW 1,5
WW 1,5 (= WW1 + WW2) startte de terugronde alvast stukken beter dan in september. Dankzij de inbreng van Arno en Duch werden de eerste vier dubbels (in combinatie met Heylie en Erwin) gewonnen. Dimi zorgde in een knappe enkel voor de winst en ook Arno won z'n enkel. Duch en Heylie verloren nog. Uitslag : 6 - 2. Heeft WW2 hiermee "operatie redding" ingezet?

WW3 doet goeie zaak
WW3 handhaafde zich in de top 3 van het klassement door een 6 - 2 overwinning tegen Smash For Fun. Ondanks de D en C2 klassementen was de strijd echter niet eenvoudig! Venterke verloor zelfs van een C2 en moet zich een beetje zorgen beginnen maken voor z'n B2... Joris daarentegen wist zijn statistieken nog wat te verbeteren... Door het verlies van Recrean (eerste) tegen Landegem (tweede) ligt de titelstrijd in deze reeks weer helemaal open en heeft WW3 z'n lot weer wat meer in eigen handen.

Dames verliezen.
Ook de dames van WWD2 mochten tegen een ploeg van Smash for Fun aantreden. Het werd een typische match voor dit seizoen : enkele knappe en spannende wedstrijden maar uiteindelijk toch verlies. Enkel Betsy kon de eer redden. Einduitslag 1 - 7

Arno wordt een grote jongen!
Jammer genoeg was de bar (weer) gesloten waardoor iedereen nog eens afzakte naar de Joly. Misschien een geluk bij een ongeluk, want het werd nog een gezellige drink (met een gepeperde rekening) waarbij er geklonken werd op de 18e verjaardag van onze Arnoot! Proficiat! Of hij daarmee eindelijk "volwassen" geworden is, is uiteraard een andere vraag...)

Geen opmerkingen: