10 december 2007

Herne dag 2 : Erwin in finale HE B2

Grote verrassing gisteren op de tweede dag van het tornooi van Herne waar het enkeltornooi op het programma stond. Erwin en Heylie gingen er naar toe met één doelstelling : de eerste ronde overleven. En dat deden ze beide. Maar kijk, na een mooi parcours stond Erwin zowaar in de finale. Daarin verloor hij van een (sterkere) tegenstander, die in de kwartfinale ook al Heylie uit het tornooi gewipt had. Zeker na het bijna-verlies vorige week in de competitie tegen een D-speler was dit voor Erwin een hele opsteker. Daarmee kent Erwin nu trouwens ook het Dimi-gevoel : twee finales spelen en alle twee verliezen ;-) En voor zij die het niet kunnen geloven : de uitslagen staan binnenkort op de website van Herne...

6 opmerkingen:

Anoniem zei

KLASSE naam ovERWINnaar waardig.
(Ik droom daar ook nog van)

Anoniem zei

Toch een dikke proficiat Erwin!!

Hendrik zei

Wat lezen we daar, verliezen tegen een D-speler? Is de tijd dan gekomen dat ik mijn oudere broer kan uitdagen én verslaan? ;-)

In elk geval een mooie prestatie in Herne! Voor wie het niet weet, de verklaring hiervoor is te vinden in de super-de-luxe-spaghetti die hij daags voordien voorgeschoteld kreeg op de spaghetti-avond van onze voetbalploeg!

Anoniem zei

Hé broerke,

Daar staat "bijna-verlies" hé... Berg uw dromen dus nog maar eventjes op ;-) Wat diene spaghetti betreft: hij was inderdaad goed, maar ik heb die zaterdag toch wel veel op de pot gezeten (vraag maar aan Heylie). Of zou dat de stress geweest zijn?

Anoniem zei

Ook van den beste speler van de eerste 20 jaar van Wit Wit, nen dikken proficiat! Zoals altijd is ons kampioenschapsspelertje Erwin weer op dreef voor het Wit Wit Tornooi van 22/12!!!! De Vervecke van WW maw.

Anoniem zei

En de resultaten staan nu ook op onze site (www.bcherne.be) ... het bewijs dus ;-)